Brasserie Me Moeder

Hoogvliet (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

U beleeft met uw Dinercheque een onvergetelijk avond bij Brasserie Me Moeder. Met de opening in 2002 van Me Moeder ging voor de broers Dimitri en Bas Verbeek een droom in vervulling. Zij hadden vanaf nu hun eigen restaurant met kwalitatief goed eten en drinken voor een eerlijke en betaalbare prijs; Een restaurant vol gezelligheid, maar waar toch volgens de etiquette geserveerd wordt. Dit klinkt misschien ambitieus, maar het is de broers zeker gelukt. Oude en nieuw bewoners uit Hoogvliet, waar de Brasserie gevestigd is, ontmoeten elkaar hier en ook gasten van heinde en ver doen regelmatig Brasserie Me Moeder aan.

Op de kaart van Me Moeder vindt u alles van een heerlijk bakkie koffie of een onvergetelijke kop thee, tot een uitgebreide lunch of een overheerlijk diner. Ook kunt u hier altijd terecht voor een gezellige borrel. Helemaal omdat Dimitri en Bas geen vaste sluitingstijd hebben, maar open blijven zolang het gezellig is! De lunchkaart bevat zowel een vers belegd broodje als warme lunchgerechten. Uw diner kunt u a la carte samenstellen van de kaart of u kunt zich bijvoorbeeld tegoed doen aan het maandmenu van drie gangen voor slechts €27,50.

Brasserie Me Moeder ligt in het hartje van Hoogvliet “de binnenban” wat ideaal is door de vele parkeerplaatsen en de gezellige winkelstraten. U kunt bij Me Moeder ook uw feest, zakelijke gelegenheid, bruiloft of andere viering organiseren. U kunt voor de vele mogelijkheden terecht op de website. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Me Moeder.

Bij Brasserie Me Moeder bent u met uw Dinercheque meer dan welkom. U kunt echter de cheque niet combineren met een actiemenu. Tot snel!

Contactgegevens:

Brasserie Me Moeder
Cloese 203
3191 ED Hoogvliet
Telefoon: 
010-2959292
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogvliet Brasserie Me Moeder

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Wilhelm Tellplaats 54
3194HT Hoogvliet
Telefoon: 
0624338868
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogvliet Caffé Del Mercato

Kerels aan de Maas

Spijkenisse
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Elementenweg 17
3201LG Spijkenisse
Telefoon: 
0181724800
Nationale Diner Cadeaukaart Spijkenisse Kerels aan de Maas
Adres: 
Elementenweg 17
3201LG Spijkenisse
Telefoon: 
0181–724800
Nationale Diner Cadeaukaart Spijkenisse Kerels van de Catering