Brasserie Lunchcafe t Hart van

Vlissingen (ZE)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Eetcafé and Lunch
Omschrijving: 

Lijkt het u leuk om lekker te gaan dineren met uw dinercheque in een bijzondere brasserie in het centrum van de stad Vlissingen? Dan kunnen wij u nu heuglijk nieuws brengen, u bent namelijk van harte uitgenodigd om met uw dinercheque lekker te gaan lunchen of dineren bij de sfeervolle Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van. Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van is gelegen aan de Walstraat 51 en u herkent het café aan het gezellige terras aan de voorzijde van de horecagelegenheid. De Brasserie is al vanaf vroeg op de dag geopend om u te ontvangen voor de lekkerste broodjes, sapjes en meer, vanaf een uur of tien bent u van harte welkom!

In de keuken van Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van worden voor u met veel plezier lekkere gerechten klaargemaakt. Zo kunt u ‘s middags langskomen voor verse belegde broodjes of een goedgevulde gezonde soep met een lekker kopje koffie erbij. Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van is bovendien een zeer leuke plek om te gaan eten met uw dinercheque wanneer u iets te vieren heeft! In overleg met de bediening en de keuken kan voor u een speciaal menu worden gerealiseerd, dat helemaal aansluit bij uw wensen voor de middag of avond. Op die manier kunt u een extra bijzondere middag of avond beleven met uw gezelschap!

Het is nu tijd voor een leuk culinair avontuur in het mooie centrum van de stad Vlissingen, dus wacht niet langer en zet uw dinercheque in voor een bezoek aan Brasserie – Lunchcafé ’t Hart van!

Contactgegevens:

Brasserie Lunchcafe t Hart van
Walstraat 51
4381GD Vlissingen
Telefoon: 
0118567462
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Brasserie Lunchcafe t Hart van

Meer restaurants in de buurt

Café-Restaurant Soif

Vlissingen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Bellamypark 14
4381 CJ Vlissingen
Telefoon: 
0118-410516
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Café-Restaurant Soif
Adres: 
Nieuwendijk 41-61
4381 BW Vlissingen
Telefoon: 
0118411943
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo's
Adres: 
Bellamypark 40-A
4381 CK Vlissingen
Telefoon: 
0118578927
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Kwalitaria Délifrance Vlissingen