Brasserie La Pucelle

Bergen op Zoom (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Let op: u kunt maximaal 1 cadeaukaart per diner inleveren. Wanneer u met uw dinerbon wilt betalen, dient u dit vooraf bij de reservering te vermelden.

Afhalen is mogelijk, er is wel een beperkt aantal gerechten beschikbaar per dag, neem hiervoor contact op met het restaurant.

In het stadspaleis de Markiezenhof in Bergen op Zoom bevindt zich Restaurant La Pucelle – Markiezenhof, waar u nu ook welkom bent met uw dinercheque. Het oude stadspaleis was vroeger het huis voor de belangrijkste en rijkste edellieden van het gebied, die de status verwierven van Markies. Met een bezoek aan La Pucelle waant u zich dan ook weer in de zestiende eeuw, maar dan met een moderne twist. Die ziet u terug in de gerechten, de aankleding en de muziek, die zowel klassiek als modern is. De mooie stenen muren en houthaard in het stadspaleis zorgen er in combinatie met het uitzicht op de historische binnenplaats voor dat u de geschiedenis van Bergen op Zoom zelf kunt beleven. U kunt u als een markies zo rijk voelen met u dinercheque in dit prachtige restaurant.

In La Pucelle wordt er gekookt met slechts de beste, verse producten uit de streek. Deze producten komen voor het grootste deel bij speciaal geselecteerde boeren uit de buurt vandaan. Een deel van de producten en kruiden komt echter uit de moestuin van de Markiezenhof zelf! Omdat wordt gewerkt met de beste dagverse producten van het seizoen, wisselt de kaart regelmatig. U kunt dus bij elk bezoek weer van unieke gerechten genieten, terwijl de bediening voor u het beste bijpassende glas wijn of speciaal bier uitzoekt.

Zoekt u naar een uniek restaurant waar u met uw dinercheque terecht kunt? Breng dat zeker een bezoek aan Restaurant La Pucelle – Markiezenhof voor een avond historisch genieten.

Contactgegevens:

Brasserie La Pucelle
Hofstraat 2
4611TJ Bergen op Zoom
Telefoon: 
0164-266445
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen op Zoom Brasserie La Pucelle

Meer restaurants in de buurt

Delifrance Bergen Op Zoom

Bergen op Zoom
A la carte and Afhalen
Adres: 
Zuivelstraat 13
4611DJ Bergen op Zoom
Telefoon: 
0164265037
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen op Zoom Delifrance Bergen Op Zoom

Restaurant Oase

Bergen Op Zoom
A la carte and Afhalen
Adres: 
Fortuinstraat 3
4611 NM Bergen Op Zoom
Telefoon: 
0652411010
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen Op Zoom Restaurant Oase

Brasserie Leijnse

Bergen op Zoom
Internationaal, Lunch, Vis and Vlees
Adres: 
Grote Markt 4
4611NR Bergen op Zoom
Telefoon: 
0164245822
Nationale Diner Cadeaukaart Bergen op Zoom Brasserie Leijnse