Brasserie KriebelZ

Terwolde (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Brasserie Kriebelz ligt op steenworp afstand van het dorpscentrum van Terwolde. Het gepassioneerde team biedt u een gevarieerd aanbod op het gebied van eten, drinken en groepsarrangementen. Er is van alles mogelijk! Zo bent u ook van harte welkom om uw Dinercheque bij deze brasserie te besteden. Brasserie Kriebelz is een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt. Ze zijn zelfs in 2015 uitgeroepen tot leukste restaurant in de gemeente Voorst! Geef ze dus een kans en kom langs met uw Dinercheque.

De brasserie is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 11:00. In de ochtenduren kunt u er al terecht voor een lekker stukje taart met koffie of thee. Neem plaats in het sfeervol ingerichte restaurant of in de zon op het fijne terras. Bij Brasserie Kriebelz kunt u weer helemaal tot ontspanning komen na een drukke werkweek. Het is ook goed mogelijk om met uw Dinercheque te komen lunchen. Op de lunchkaart staan diverse gerechten, waaronder een klassiek broodje kroket of broodje gehaktbal. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een frisse maaltijdsalade of flammkuchen, dé specialiteit uit de Elzas! De avondkaart wordt regelmatig aangepast aan de hand van het seizoen. Het is aan te raden om één van de smakelijke Dekselse Pannetjes als hoofdgerecht te bestellen. Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinercheque!

Brasserie Kriebelz biedt enorm veel leuke groepsarrangementen aan voor kleine en grote groepen. Wat dacht u van een high tea, koffietafel, stampotbuffet of tapas? Kijk op de website voor meer info of stap even binnen.

Contactgegevens:

Brasserie KriebelZ
Dorpsstraat 59
7396 AL Terwolde
Telefoon: 
0571-292022
Nationale Diner Cadeaukaart Terwolde Brasserie KriebelZ

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Stromarkt 12
7411 PJ Deventer
Telefoon: 
0570-641277
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer De Keizerskroon

Marlin

Deventer
A la carte
Adres: 
Brink 50
7411BV Deventer
Telefoon: 
0570769226
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Marlin
Adres: 
Golstraat 6
7411 BP Deventer
Telefoon: 
0570619508
Nationale Diner Cadeaukaart Deventer Restaurant Boas