Brasserie de Lindeboom (geen e-vouchers)

Den Burg (Texel) (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Wist u dat u sinds kort ook heerlijk kunt gaan lunchen of dineren in de oudste brasserie van Texel? Aan de Groeneplaats 14 in Den Burcht vindt u Brasserie de Lindeboom, alwaar u met uw dinercheque van harte welkom bent om een culinaire reis te maken door alle lekkernijen die het Texelse landschap u te bieden heeft. Brasserie De Linderboom is onderdeel van een mooi en statig hotel en wordt daardoor bezocht door zowel toeristen als buurtbewoners. De Brasserie is heerlijk licht vanwege het grote serregedeelte, en wanneer het mooi weer is is het buiten op het terras ook heerlijk toeven met uw dinercheque. Met een glas wijn in de hand kunt u bekijken wat zich er allemaal afspeelt op het plein.

De chefs van brasserie de Lindeboom werken al meer dan 110 jaar met Texelse kwaliteitsproducten. Zo krijgt u de kans om de echte smaak van Texel te proeven bij uw bezoek aan het restaurant. Op de kaart staat onder andere een flensje met gebakken paddenstoelen en Hollandse blauwschimmelkaas. Ook kunt u met uw dinercheque Texelse lamskoteletten van de grill bestellen met een gepofte Texelse Gloria aardappel. Heeft u meer zin in vis? Ga dan voor een zalm uit de over met koriander creme fraiche of een gebakken heilbotfilet met saffraanrisotto.

Klinkt Brasserie de Lindenboom als een leuke plek om uw dinercheque te besteden? Wacht dan niet langer en reserveer een tafel met uw gezelschap. Het team van Brasserie de Lindenboom hoopt u snel welkom te mogen heten om er samen met u een mooie middag of avond van te maken.

Contactgegevens:

Brasserie de Lindeboom (geen e-vouchers)
Groeneplaats 14
1791CC Den Burg (Texel)
Telefoon: 
0222312041
Nationale Diner Cadeaukaart Den Burg (Texel) Brasserie de Lindeboom (geen e-vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Wad Lekker

De Koog (Texel)
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 77
1796CA De Koog (Texel)
Telefoon: 
0222317665
Nationale Diner Cadeaukaart De Koog (Texel) Wad Lekker

De Coninck van Poolen

Den Burg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Binnenburg 8
1791CG Den Burg
Telefoon: 
0222760036
Nationale Diner Cadeaukaart Den Burg De Coninck van Poolen

Grand Hotel Opduin De Koog

De Koog (Texel)
Internationaal
Adres: 
Ruijslaan 22
1796 AD De Koog (Texel)
Telefoon: 
0222-317445
Nationale Diner Cadeaukaart De Koog (Texel) Grand Hotel Opduin De Koog