Bocconi Pasta Italiana

Leiden (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Indien u een liefhebber bent van de Italiaanse quisine en de échte Italiaanse specialiteiten goed kunt waarderen, dan is het voor u een aanrader om eens langs te gaan bij Bocconi pasta Italiana, een restaurantje gelegen aan de Burgsteeg in Leiden. De eigenaar van het restaurant heet Marzia Spinelli. Toen zij enkele jaren geleden naar Leiden verhuisde, inspireerde deze plek haar meteen om een ontmoetingsplaats te creeren waar de gasten zich thuis kunnen voelen en smaken en sfeer met elkaar kunnen delen en beleven. Hieruit is met veel hard werken en steun van vele loyale klanten Bocconi pasta Italiana ontstaan, dat onderhand een begrip is geworden in de buurt. U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinercheque zelf te gaan ervaren hoe het is om te dineren bij Bocconi pasta Italiana!

In dit schattige, kleine restaurantje kunt u komen proeven van de lekkerste Italiaanse specialiteiten. Denkt u hierbij aan verschillende soorten lasagnes, pasta’s en de beste wijnen en koffie. Alle gerechten worden met veel liefde bereid door de chef, waarbij natuurlijk de meest verse ingrediënten worden gebruikt. Op die manier proeft u in alle pasta’s een beetje van de Mediterrane zon terug en zal uw liefde voor Italiaans eten alleen maar worden versterkt.

Wanneer u graag met uw dinercheque een avond in gemoedelijke en intieme sfeer wilt dineren, en daarbij wilt genieten van de beste pastaspecialiteiten gemaakt door een echte Italiaanse met hart voor eten, stap dan eens binnen in restaurant Bocconi pasta Italiana!

Contactgegevens:

Bocconi Pasta Italiana
Burgsteeg 6
2312JS Leiden
Telefoon: 
071-5136656
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Bocconi Pasta Italiana

Meer restaurants in de buurt

Fratelli Leiden

Leiden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Langemare 112
2312GV Leiden
Telefoon: 
0715130269
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Fratelli Leiden

Restaurant PUUR

Leiden
A la carte and Frans
Adres: 
Pieterskerk Choorsteeg 9
2311TR Leiden
Telefoon: 
071-5120998
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Restaurant PUUR
Adres: 
Breestraat 123
2311 CM Leiden
Telefoon: 
071-5661122
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Cafe Restaurant Burgerzaken