Bluf

Nijmegen ()
Omschrijving: 

BLUF. Foodcafé is gevestigd op een prachtlocatie in het centrum van de stad. Wij hebben het karaktervolle jaren '20 pand omgetoverd tot een Foodcafé waar u heerlijk kunt genieten van ons ontbijt, lunch, hightea en borrel.

BLUF. is een foodcafé in hartje Nijmegen, waar je in een ongedwongen sfeer kunt genieten van diverse lunchgerechten. Maar natuurlijk ook van een drankje, een kopje thee of koffie en dat natuurlijk met of zonder een keuze uit onze zelfgemaakte zoetigheden. Omdat wij daarnaast erg van delen houden kun je bij ons ook samen genieten van shared tasting (diverse zoetigheden), shared lunch , high tea, high wine en high beer.

Bijna alle gerechten bereiden wij zelf samen met onze bijzondere medewerkers en natuurlijk vers in eigen keuken. Hierdoor kunnen we makkelijk met veel (di)eetwensen en/of allergieën rekening houden. Naast onze regelmatig wisselende menukaart hebben we natuurlijk ook onze specials. Niet alleen zijn deze aangegeven op onze krijtborden maar ook onze medewerkers kunnen u daar alles over vertellen.

Contactgegevens:

Bluf
Van Welderenstraat 95
6511ME Nijmegen
Telefoon: 
0242065323
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Bluf

Meer restaurants in de buurt

Chidoz Nijmegen

Nijmegen
A la carte and Afhalen
Adres: 
MOLENSTRAAT 112
6511 HK Nijmegen
Telefoon: 
0246759226
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Chidoz Nijmegen

Veggie India

Nijmegen
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Van Welderenstraat 97
6511 ME Nijmegen
Telefoon: 
0651043106
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Veggie India
Adres: 
Oranjesingel 42
6511 NW Nijmegen
Telefoon: 
0242022014
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen BoulesBitesBar Nijmegen