Bistro 2.53

Emmen (DR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bistro 2.53 is een gezellig restaurant aan de rand van Emmen. Als u bij binnenkomst over ons intieme terras loopt, zult u zich direct thuisvoelen. Ook ons uiterst vriendelijke en behulpzame personeel zal er alles aan doen om u op uw gemak te stellen, wat overigens niet moeilijk is in de moderne en romantische sfeer die in het restaurant heerst. Ook met uw dinercheque bent u in deze aangename bistro van harte welkom.

Onze menukaart is uitgebreid en u heeft volop keuze. Onder andere kunt u kiezen voor vis, vlees, gevogelte of vegetarische hoofdgerechten, allemaal even lekker. Met speciale wensen, zoals glutenvrij eten, kan natuurlijk ook altijd rekening gehouden worden. Heeft u geen zin om te kiezen? Ga dan eens voor de proeverij van het huis, een voorgerecht waarbij de keuken vanaf twee personen de beste gerechten van de bistro voor u bereidt in tapasvorm. Of kies voor de verrassing van de chef. Dit driegangenmenu wordt door de keuken voor u samengesteld, en zal u niet alleen verrassen, maar ook verwonderen. De bediening verzorgt u bij deze gerechten van goede en duidelijke uitleg, waardoor het eten nog meer een beleving wordt.

Bent u dus in de buurt van Emmen of Emmermeer en heeft u nog een dinercheque op zak? Of u nu een dagje in Adventure Zoo Emmen geweest bent of in de buurt lekker bent wezen fietsen, Bistro 2.53 is voor iedereen altijd het juiste adres voor een goedverzorgde en heerlijke maaltijd. We zien u graag snel!

 

Contactgegevens:

Bistro 2.53
Weerdingerstraat 253
7811CM Emmen
Telefoon: 
0591-643159
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Bistro 2.53

Meer restaurants in de buurt

Athina

Emmen
Afhalen and Grieks
Adres: 
Weerdingerstraat 12
7815 SB Emmen
Telefoon: 
0591613976
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Athina

Grandcafé Rue de la Gare

Emmen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stationsstraat 8
7811GH Emmen
Telefoon: 
0591612381
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Grandcafé Rue de la Gare

Su Sardu (geen e-vouchers)

Emmen
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Marktplein 90
7811BA Emmen
Telefoon: 
0591653370
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Su Sardu (geen e-vouchers)