bij Moov (Reserveren)

Utrecht (UT)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Let op: In verband met drukte gelieve eerst (telefonisch) reserveren met uw Diner Cadeaukaart. De kaart is niet te besteden bij onze afhaalservice.

Bij Moov is een sfeervolle eetgelegenheid, centraal gelegen om de hoek van de prachtige Domtoren in Utrecht. De eigenaren zijn twee broers die hebben gekozen voor een concept waar iedereen zich welkom voelt. By Moov staat namelijk voor Bij Mijn Ouders Op Visite. Dat wil zeggen dat het door de huiselijke sfeer en het lekkere eten écht voelt als thuis komen. Zowel Utrechters als bezoekers zijn van harte uitgenodigd voor een smakelijke lunch of diner. Kom dus binnenkort gezellig eten en neem uw Dinercheque mee.

Bij Moov is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11:00. Tijdens de lunch kunt u er terecht voor een heerlijke uitsmijter, tosti of belegd broodje. Wat dacht u van ‘Broer en Zusterliefde’ met pikant gebakken piri piri kipreepjes of een ‘Oma’s Oogappeltje’ met huisgemaakte tonijnsalade? Dit kunt u ook met de Dinercheque bestellen! De vleesliefhebber zal gelukkig worden van ‘Mams Duo Lunch Vlees’ met carpaccio, ham en fricandeau. Blijf na de borrel gerust hangen voor een uitgebreid diner met uw Dinercheque. De veelzijdige dinerkaart biedt voor ieder wat wils. Zo kunt u bijvoorbeeld ‘Oma’s Lievelingetje’ (mals gebakken kogelbiefstuk), ‘Opa’s Geluk’ (kipsaté met pinda’s en kokos) of ‘Tante’s zaligheid’ (gepaneerde schnitzel) bestellen. Ook de vegetariërs zijn van harte welkom Bij Moov. Eet smakelijk!

Zoekt u een leuke plek om met de kinderen te gaan eten? Zoek dan niet verder! Kom met uw Dinerbon eten Bij Moov. Op het kindermenu vindt u het ‘Mega Mindy Menu’ met kipnuggets of het ‘Mega Toby Menu’ met frikandellen. Uiteraard zit hier ook friet bij!

Contactgegevens:

bij Moov (Reserveren)
Zadelstraat 22
3511 LV Utrecht
Telefoon: 
0306966582
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht bij Moov (Reserveren)

Meer restaurants in de buurt

Taj Mahal (geen e-vouchers)

Utrecht
Afhalen and Indiaas
Adres: 
Zadelstraat 32
3511LV Utrecht
Telefoon: 
0302314530
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Taj Mahal (geen e-vouchers)

Meat & More

Utrecht
A la carte and Vlees
Adres: 
De Mariastraat 8
3511LP Utrecht
Telefoon: 
0302332658
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Meat & More
Adres: 
Boterstraat 15
3511LZ Utrecht
Telefoon: 
0306332370
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Le Mignon