Bij Hup

Pesse (DR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant Bij Hup is een sfeervol en toegankelijk restaurant, gevestigd in het pittoreske dorpje Pesse in Drenthe. Dit restaurant is de ideale stop tijdens een mooie fietstocht, want ze liggen vlakbij diverse knooppunten van fietsroutes. Fietser of geen fietser, iedereen is hier welkom voor een lekker hapje en drankje. Ze accepteren ook uw Dinercheque als geldig betaalmiddel.

Schuif aan op het terras van Restaurant ’Bij Hup en bestel een heerlijk stuk taart of een feestelijke ijscoupe! Het is ook mogelijk om hier te komen lunchen met uw Dinercheque. De lunchkaart biedt voor ieder wat wils. Zo serveren ze tosti’s, uitsmijters, stokbroodjes, soepen, pannenkoeken en warme gerechten voor de grote trek. Wat dacht u van een luxe hamburger met spek, paprika, ui, tomaat en champignons? In de avond bent u bij ’t Trefpunt van harte welkom voor een smakelijk diner. Voor slechts €23,95 of in ruil voor uw Dinercheque kunt u al een keuzemenu van drie gangen bestellen. Op het a la carte menu vindt u heerlijke vleesspecialiteiten zoals schnitzel, spareribs, kipsaté en een gegrilde rib eye van 250 gram. Bent u meer fan van een mooi stukje vis? Ga dan voor de zeebaarsfilet met huisgemaakte ravioli of de op de huid gebakken zalm met gamba’s. Een lekker glaasje wijn of bier maakt uw maaltijd compleet!

Neem vooral uw Dinecheque én uw kinderen mee naar Restaurant Bij Hup. Het is een echt familierestaurant met een uitgebreid kindermenu. De kleintjes kunnen onder andere een kinderpannenkoek, een kroket of een kipspies krijgen. Uiteraard hoort daar ook een kinderijsje met een verassing bij!

Contactgegevens:

Bij Hup
Dorpsstraat 49
7933PB Pesse
Telefoon: 
0528241213
Nationale Diner Cadeaukaart Pesse Bij Hup

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpsstraat 49
7933PB Pesse
Telefoon: 
0528241213
Nationale Diner Cadeaukaart Pesse Snackbar Trefcorner Anytime

Schnitzelhuys

Hoogeveen
A la carte, Buffet and Hollands
Adres: 
Willemskade 7-9
7902AT Hoogeveen
Telefoon: 
0528769076
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogeveen Schnitzelhuys
Adres: 
Oude Postweg 2
9417 TG Spier
Telefoon: 
0593-562645
Nationale Diner Cadeaukaart Spier De Woudzoom