Bernardushoeve

Voerendaal (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het fraaie Zuid-Limburgse heuvelland vindt u De Bernardushoeve, vernoemd naar de lokale patroonheilige Sint Bernardus. Rondom de Bernardushoeve liggen de kerkdorpen Ubachsberg, Eys en Wijlre. Vanuit Heerland, Valkenburg en Maastricht kunt u het restaurant gemakkelijk bereiken. U zult de prachtige, oude, dubbele carréboerderij daterend uit het begin van de 19e eeuw meteen herkennen. Toen waren het nog twee gescheiden boerderijen die waren opgetrokken uit het lokaal gewonnen en karakteristieke kunradersteen. Met uw Dinercheque kunt u hier nu terecht voor een heerlijk hapje en drankje.

Na een lange wandeling of fietstocht kunt u bij de Bernardushoeve bijkomen met een lekkere koffie en een stuk vlaai, maar u bent ook welkom voor een uitgebreid diner. Onze kaart wisselt met de seizoen mee en wij werken voornamelijk met lokale producten. Van onze groenten en fruit tot het vlees komt uit de streek en ons brood en gebak komt van de lokale bakkerij. De wijnen worden ingekocht bij het Wijngoed Fromberg en onze (speciaal)bieren komen van de Grimbergen brouwerijen en Alfa.
Sinds 2013 hebben wij ons restaurant uitgebreid met een ijssalon, waar u terecht kunt voor overheerlijk, vers gemaakt, ambachtelijk ijs. Naast de gebruikelijke hoorntjes met verschillende smaken hebben wij ook een uitgebreide ijskaart met lekkere coupes. Bij de entree van de Bernardushoeve hebben wij een apart ijsterras ingericht, waar u van onze heerlijke ijsjes kunt genieten. Loopt u echter via het gangetje naar de achterzijde van het restaurant dan komt u uit op ons andere terras. Zonder overdrijving zou dit wel eens een van de mooiste terrassen van Nederland kunnen zijn, met vergezichten tot in België. De mogelijkheden bij de Bernardushoeve zijn eindeloos! Wij hopen u snel met uw Dinercheque te mogen verwelkomen!

Contactgegevens:

Bernardushoeve
Mingersborg 20-22
6367 JX Voerendaal
Telefoon: 
043-4511644
Nationale Diner Cadeaukaart Voerendaal Bernardushoeve

Meer restaurants in de buurt

Auberge de Rousch

Heerlen
A la carte, Europees, Frans, Hollands and Internationaal
Adres: 
Kloosterkensweg 17
6419PJ Heerlen
Telefoon: 
0455715890
Nationale Diner Cadeaukaart Heerlen Auberge de Rousch

Restaurant De Leuf (Lunch Do t/m Za)

Ubachsberg
Lekker Top-100, Lekker Top-500 and Sterrenrestaurant
Adres: 
Dalstraat 2
6367 JS Ubachsberg
Telefoon: 
0455750226
Nationale Diner Cadeaukaart Ubachsberg Restaurant De Leuf (Lunch Do t/m Za)

Bijna Thuis

Wijlre
A la carte and Afhalen
Adres: 
Parallelweg 7
6321 BA Wijlre
Telefoon: 
0433272147
Nationale Diner Cadeaukaart Wijlre Bijna Thuis