Baryo Pilipinas

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Aziatisch
Omschrijving: 

Baryo Pilipinas is een van de weinige Filipijnse restaurants die er in Nederland te vinden zijn. Het is waarschijnlijk ook het enige Filipijnse restaurant waar u de Dinercheque kunt besteden! Baryo Pilipinas is gevestigd aan de Fluwelen Burgwal in Den Haag en is dagelijks geopend tussen 12:00 en 23:00. Wilt u eens een nieuwe keuken leren kennen of verlangt u terug naar uw vakantie op dat idyllische Filipijnse eiland? Dan bent u bij Baryo Pilipinas aan het goede adres.

De Filipijnse keuken wordt vaak omgeschreven als mild, in tegenstelling tot de omliggende landen die graag gebruik maken van hete pepers bij het koken. Dat maakt Baryo Pilipinas een heel toegankelijk restaurant voor iedereen. Het hartelijke personeel helpt u ook graag bij het uitkiezen van een passend gerecht. Bent u met vier personen of meer? Ruil dan uw Dinercheque om voor Kamayan! Uw tafel wordt bedekt met traditionele bananenbladen, waarop over de hele lengte Filipijns eten is gelegd. Zo kunt u allerlei verschillende gerechten proberen. Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte komen dineren met uw Dinercheque. Onder de traditionele specialiteiten vindt u onder andere biefstukreepjes in pindasaus met paksoi, bananenbloesem, aubergine en snijbonen. Of heeft u meer zin in krab gekookt in kokosmelk met pompoen en hete chili?

De uitgebreide kaart biedt voor ieder wat wils. Kijk ook eens naar de bijzondere Filipijnse desserts. Zo kunt u bijvoorbeeld uw maaltijd feestelijk afsluiten met ‘’Buko Pandan’’: stukken kokosnoot, pandanblad, room en gecondenseerde melk. Geniet van een tropische maaltijd met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Baryo Pilipinas
Fluwelen Burgwal 51
2511CH Den Haag
Telefoon: 
070-2170234
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Baryo Pilipinas

Meer restaurants in de buurt

Amier

Den Haag
A la carte, Afhalen and Internationaal
Adres: 
Korte Poten 28a
2511EE Den Haag
Telefoon: 
0703461140
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Amier

Restaurant de Basiliek

Den Haag
Afhalen, Frans and Internationaal
Adres: 
Korte Houtstraat 4a
2511 CD Den Haag
Telefoon: 
070-3606144
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant de Basiliek
Adres: 
Korte Poten 17
2511 EB Den Haag
Telefoon: 
0707434729
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Koko Authentic Surinamese Foods