BANTAM Catering

Hoogkarspel (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om uw dinercheque op een wel heel unieke manier te besteden. In plaats van met uw dinercheque uit eten te gaan bij een van de vele aangesloten restaurants, kunt u nu met uw dinercheque namelijk ook catering voor uw feest of evenement bestellen. Dit is mogelijk bij Bantam Catering, een Cateringpartij die is gevestigd in Hoogkarspel. Deze cateringpartij verzorgt voor u het complete culinaire gedeelte van uw evenement en alle materialen die daarbij horen. Zo kunt u bijvoorbeeld een barbecue laten cateren, waarbij naast al het eten alle borden, het bestek en de barbecue apparatuur wordt verzorgd door Bantam Catering. Ook voor buffetten en gourmetten worden alle benodigde materialen voor u aangeleverd.

De gerechten die Bantam Catering voor u bereid zijn allen vervaardigd op een ambachtelijke wijze waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest verse ingredienten. Bantam Catering draagt er daarnaast zorg voor dat alle vleesgerechten, visgerechten en salades gegarandeerd vers zijn, onafhankelijk van waar uw evenement plaatsvindt en voor hoeveel personen het is. Zo kunt u ervan uitgaan dat u op uw evenement het lekkerste eten heeft en kunt u zich zelf focussen op de andere zaken die bij de organisatie komen kijken.

Wilt u het culinaire deel van uw evenement of feest geheel laten verzorgen? Neem dan contact op met Bantam Caterning, dé partij voor uw evenement! Geef daarbij ook vooral aan dat u met uw dinercheque wilt betalen, want dat is bij Bantam Catering gewoon mogelijk!

Contactgegevens:

BANTAM Catering
Streekweg 202
1616 AN Hoogkarspel
Telefoon: 
0228561316
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogkarspel BANTAM Catering

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Streekweg 202
1616 AN Hoogkarspel
Telefoon: 
0228561316
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogkarspel Restaurant Heren 17

Restaurant Peperonata

Hoogkarspel
A la carte and Afhalen
Adres: 
Streekweg 202
1616 AN Hoogkarspel
Telefoon: 
0228561316
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogkarspel Restaurant Peperonata
Adres: 
Streekweg 202
1616 AN Hoogkarspel
Telefoon: 
0228561316
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogkarspel Bantam - Grand Café De Raedt