Asian Tower

Nieuwegein (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Japans
Omschrijving: 

Let op: Bij de Asian Tower kunt u de Diner Cadeaukaart alleen gebruiken in het restaurant. Voor afhalen kan de Diner Cadeaukaart niet gebruikt worden.

Asian Tower is een bijzonder restaurant in de buurt van Nieuwegein. U kunt hier kiezen voor zowel een Oriëntaalse maaltijd als voor Japanse sushi. Hoe dan ook, in ruil voor uw dinercheque wordt u een avond met heerlijke smaken en geuren beloofd. Asian Tower is geopend voor lunch en diner van dinsdag tot en met zondag tussen 12:00 en 22:30. U kunt gratis voor de deur parkeren op één van de ruim honderd parkeerplekken.

Het bijzondere aan Asian Tower is dat de bovenverdieping rond draait. Hij draait ongeveer elk uur 360 graden. Zo heeft u tijdens het eten steeds een wisselend uitzicht, zonder misselijk te worden! Dit is dus een leuk gelegenheid om met uw dinercheque te dineren. Tijdens het diner kunt u kiezen uit een groot aanbod aan Oriëntaalse gerechten. Laat u verassen door de exotische smaken van heerlijk gekruide kip of rund. Ook voor mensen met een dinercheque die geen vlees eten of niet van pittig eten houden zijn er genoeg mogelijkheden. Vind u het moeilijk om een keuze te maken? Dan kunt u twee halve hoofdgerechten bestellen voor slechts €15. Asian Tower heeft ook een uitgebreide sushi bar. Ook hier kunt u de dinercheque besteden. Kies een aantal verschillende Japanse hapjes, zoals Maki, Nigiri, Sushimi of Temaki. Sushi is lekker en gezond!

U kunt zich ook laten verassen door de chef. Hij kan speciaal voor u een menu samenstellen, waarbij er rekening wordt gehouden met uw wensen en voorkeuren. Dit is een nog leukere manier om nieuwe Oosterse smaakcombinaties te ontdekken!

Contactgegevens:

Asian Tower
Ravenswade 1-A
3439 LD Nieuwegein
Telefoon: 
030-2874090
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein Asian Tower

Meer restaurants in de buurt

Op Zuid NY Style Bar & Bistro

Utrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Neerlandiakade 2B
3525BT Utrecht
Telefoon: 
0302451118
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Op Zuid NY Style Bar & Bistro

Aphrodite Gyros & More

Utrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Zevenwouden 216
3524 CX Utrecht
Telefoon: 
0302692617
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Aphrodite Gyros & More
Adres: 
Rotsoord 7
3523 CL Utrecht
Telefoon: 
0304004080
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Pastoe Foodbar