Argentina

Hilversum (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Kom eens op bezoek bij het beste Argentijnse restaurant van het Gooi. Het gaat hier natuurlijk over Argentina in Hilversum. Hier worden namelijk de lekkerste steaks gebakken door de beste grill chef. De kunsten van de chef, Carlito, is bijna magie om te zien. En het toeval wil dat u deze magie niet allen kunt aanschouwen maar ook op uw bord kunt krijgen, ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen.

Neem snel plaats in dit sfeervolle restaurant, in het kloppend hart van Hilversum, en laat u door de kunsten van de chef verbijsteren. De expertise waarmee de chef een stuk vlees grilt is van ongekende hoogte, misschien wel de beste in heel het Gooi. Mensen die zijn gaan eten bij Argentina begrijpen al na de eerste hap waarom het restaurant zo’n begrip is in Hilversum. De vaste gasten komen met een regelmaat terug waar een sterrenrestaurant jaloers van wordt. De reden hiervoor is meervoud. De passie van de eigenaar werkt aanstekelijk, de gastvrijheid van het personeel is erbarmelijk en de over de capaciteiten van het keuken team valt niet te twisten. De ongedwongen en huiselijke sfeer, die wordt versterkt door de live muziek, zorgen ervoor dat de gasten zich direct na binnenkomst al op hun gemak voelen waardoor het eten des te beter smaakt.

Deze Horeca topper mis lopen zou een enorme misstap zijn. Vooral omdat u nu ook betalen kan met een dinercheque van Diner Cadeau. Een goede deal en we heten u van tevoren alvast van harte welkom!

Contactgegevens:

Argentina
Langestraat 130
1211HC Hilversum
Telefoon: 
035-6237204
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Argentina

Meer restaurants in de buurt

Lorenza

Hilversum
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Langestraat 134
1211HC Hilversum
Telefoon: 
0356236217
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Lorenza

San Leo

Hilversum
Afhalen
Adres: 
Emmastraat 13
1211NE Hilversum
Telefoon: 
0356210206
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum San Leo
Adres: 
Kerkstraat 63/25-26
1211 CL Hilversum
Telefoon: 
0356281634
Nationale Diner Cadeaukaart Hilversum Bakker Bart Hilversum