Alexandros Wageningen

Wageningen (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuk restaurant in Wageningen waar u ook terecht kunt met uw dinercheque? En lijkt het u bovendien wel wat om te gaan genieten van heerlijke Griekse gerechten? Dan is een bezoek aan restaurant Alexandros Wageningen echt voor u weggelegd! U vindt restaurant Alexandros Wageningen aan de spelstraat 1, waar u het al direct herkent aan het opvallende exterieur van het pand. De buitenmuren van het restaurant en met name de voorgeven zijn geheel versierd in een Grieks thema. Gastvrijheid staat bij Alexandros hoog in het vaandel, dus u zal op een gastvrije wijze worden onthaald in het restaurant!

Bij restaurant Alexandros Wageningen kunt u onder andere ombeperkt ‘mezedes’ komen eten. Mezedes zijn kleine koude of warme gerechtjes, die qua wijze van eten nog het meest vergelijkbaar zijn met de Spaanse tapas. Wanneer u er voor kiest om met uw dinercheque onbeperkt Mezedes te gaan eten bij restaurant Alexandros Wageningen, dan komt de bediening bij u aan tafel met schalen vol verschillende mezedes. Uit deze mezedes kunt u vervolgens kiezen. Naast mezedes kunt u uiteraard ook enkele stevige hoofdgerechten vinden op de kaart. Zo kunt u met uw dinercheque proeven van Mousaka. Mousake is een gerecht van meerdere lagen aardappel, aubergines en gehakt. Het geheel is overgoten met béchamelsaus en wordt geserveerd met diverse groentesoorten van de dag.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit authentieke Griekse restaurant in Wageningen? Zet dan uw dinercheque in en breng een bezoek aan restaurant Alexandros. Het team van restaurant Alexandros Wageningen hoopt u spoedig te mogen ontvangen in hun gezellige restaurant!

Contactgegevens:

Alexandros Wageningen
Spelstraat 1
6707 ER Wageningen
Telefoon: 
0317-418535
Nationale Diner Cadeaukaart Wageningen Alexandros Wageningen

Meer restaurants in de buurt

Colors World Food

Wageningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Markt 15
6701CX Wageningen
Telefoon: 
0317417463
Nationale Diner Cadeaukaart Wageningen Colors World Food
Adres: 
Bakkerstraat 1
6721WG Bennekom
Telefoon: 
0318420317
Nationale Diner Cadeaukaart Bennekom Mare e Monte (helft van de rekening)
Adres: 
Hoogstraat 76
6701 BX Wageningen
Telefoon: 
0317452036
Nationale Diner Cadeaukaart Wageningen Bakker Bart Wageningen