Albertos Italian

Nijkerk (GE)
Soort keuken: 
Grill and Italiaans
Omschrijving: 

Alberto’s Italian is één van de meest bijzondere Italiaanse restaurants in Nijkerk en omgeving. U kunt hier terecht voor creatieve interpretaties van klassieke Italiaanse gerechten en mooie wijnen uit verschillende streken. Wat Alberto’s Italian ook zo uniek maakt is de moderne en haast industriële inrichting. Dit alles zorgt er voor dat het restaurant zeer geliefd is in de hele regio! Ook u bent van harte welkom om hier te komen genieten van een hapje en drankje met uw Dinercheque.

Bij Alberto’s Italian komt u er weer achter hoe lekker de Italiaanse keuken kan zijn. Geniet van een heerlijke pizza, pasta of grillspecialiteit in ruil voor uw Dinercheque. Het is niet zomaar een doorsnee Italiaans restaurant. Ze willen u graag inspireren door het gebruik van pure, eerlijke en smaakvolle producten. De ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen met aandacht voor kwaliteit en versheid. Ruim 90% van de producten zijn zelfs biologisch. Met uw Dinercheque kunt u een bijzondere pizza of pasta bestellen. Wat dacht u van de Pizza Truffel Alberto met Parmezaanse kaas, buffelmozzarella, bospaddenstoelen, truffeltapenade, Iberico buikspek en geschaafde truffel? Of heeft u liever de Pasta Arrabiata met gepelde tomaten, gepofte cherrytomaten, rode pepers en buffelmozzarella? Voor groepjes familie en vrienden is het Shared Dining arrangement aan te raden. Dan delen jullie samen allemaal kleine gerechtjes.

Het is ook mogelijk om de Dinercheque te besteden aan een dry aged meat-gerecht van de houtskoolgrill. Het vlees wordt dan minstens vier maanden gerijpt in een speciale koelvitrine, wat de smaak van het vlees intenser en malser maakt. Dit moet u een keer geprobeerd hebben!

Contactgegevens:

Albertos Italian
Molenplein 7
3862 JL Nijkerk
Telefoon: 
0332585774
Nationale Diner Cadeaukaart Nijkerk Albertos Italian

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Plein 2b
3861AB Nijkerk
Telefoon: 
0332470044
Nationale Diner Cadeaukaart Nijkerk Grand Cafe Lust
Adres: 
Oosterdorpsstraat 11
3871 AA Hoevelaken
Telefoon: 
0591549131
Nationale Diner Cadeaukaart Hoevelaken Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher)
Adres: 
Straat van Gibraltar 108
3825XW Amersfoort
Nationale Diner Cadeaukaart Amersfoort Divine Dishes Catering