Al Gusto

Duiven (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Tapas and Vegetarisch
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een echt originele bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque, en heeft u er wel eens aan gedacht om de cadeaukaart in te zetten voor een diner bij u thuis in plaats van in een restaurant? Dan is Al Gusto – Thuis in Tapas de ideale bestedingsmogelijkheid voor u! U kunt met uw dinercheque de lekkerste Mediterrane specialiteiten bij u thuis te bezorgen om uw feestje of evenement helemaal af te maken. Het verzorgen van het eten wordt u op deze manier geheel uit handen genomen en u kunt zich zelf focussen op de rest van het evenement. Al Gusto regelt alles voor u, van het bereiden van de maaltijden tot het leveren van authentiek servies in Mediterrane stijl en het doen van de afwas. U kunt alle bakken en het servies dan ook gewoon vies weer laten ophalen de volgende dag.

De mogelijkheden wat betreft de maaltijden bij ruim bij Al Gusto – Thuis in Tapas. Zo kunt u traditionele Spaanse tapas hapjes uitzoeken op de website, of een Mediterraan buffet laten verzorgen met gerechten uit onder andere Italië, Spanje en Griekenland. Voor iedereen zit er zo wel het perfecte gerecht of hapje tussen. Alle gerechten worden bereid met lekkere verse gerechten zodat u kunt genieten van de lekkerste gerechten ‘Al Gusto’, dat in het Nederlandse ‘met smaak’ betekent.

Klinkt een geheel verzorgde Mediterrane catering met smaak u goed in de oren? Neem dan nu contact op met Al Gusto om uw persoonlijke wensen te bespreken. Geef ook vooral aan dat u met uw dinercheque wenst te betalen, dat is bij Al Gusto het gehele jaar mogelijk.

Let op: u kunt bij Al Gusto alleen catering voor thuis bestellen (en dus niet op locatie dineren).

Contactgegevens:

Al Gusto
Meidoornlaan 14
6921 EL Duiven
Telefoon: 
0624548217
Nationale Diner Cadeaukaart Duiven Al Gusto

Meer restaurants in de buurt

Blue Moon Sushi & Grill

Zevenaar
Afhalen and All you can eat
Adres: 
Markt 15
6901 AG Zevenaar
Telefoon: 
0316-769071
Nationale Diner Cadeaukaart Zevenaar Blue Moon Sushi & Grill

Bij Ons Zevenaar

Zevenaar
A la carte and Afhalen
Adres: 
Babberichseweg 2
6901JW Zevenaar
Telefoon: 
0316745697
Nationale Diner Cadeaukaart Zevenaar Bij Ons Zevenaar
Adres: 
Marktstraat 7
6901 AK Zevenaar
Telefoon: 
0316345625
Nationale Diner Cadeaukaart Zevenaar Bakker Bart Zevenaar