Abraham's Mosterdmakerij

Eenrum (GR)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Er zijn sommige plekken waar u nog kunt zien hoe iets gemaakt kan worden. En dan zijn het er nog minder waar ook nog eens een goede maaltijd gegeten kan worden. Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant is één van die zeldzame locaties. Hier kunt u een rondleiding krijgen door de mosterdfabriek. Mosterd is een veelzijdig product dat misschien niet genoeg aandacht krijgt. Maar bij Abrahams krijgt het precies genoeg aandacht. En daar is heel Nederland blij mee want Abrahams Mosterd is de Beste Mosterd. Kom dus snel even langs en werp een blik op het proces. U kunt nu ook betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

De kaart van het restaurant is niet heel breed maar hij is verdomde lekker. U hoeft niet bang te zijn, er wordt bij Abrahams met meer gekookt dan mosterd. Sterker nog, als u geen fan van mosterd bent kunt u nog steeds heerlijk eten in het restaurant. Door alleen gebruik te maken van dagverse producten die het liefste uit de omgeving komen kunnen ze bij Abrahams gerechten maken die niet alleen de hoogste kwaliteit hebben maar ook ontzettend duurzaam zijn. Dat is een garantie die Abrahams zonder te twijfelen kan geven.

U kunt bij Abrahams ook terecht als u op zoek bent naar een groepsarrangement. Kijk op de website voor het aanbod en de uitzonderingen, weet dat Abrahams u graag tegemoet komt.

Kom dus snel langs bij deze leuke mosterdfabriek en neem een kijkje binnen. Of neem plaats in het restaurant en waag een blik naar binnen via de glazen wand in het restaurant. Vergeet in ieder geval niet om te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Abraham's Mosterdmakerij
Molenstraat 5
9967SL Eenrum
Telefoon: 
0595-491600
Nationale Diner Cadeaukaart Eenrum Abraham's Mosterdmakerij

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Torenstraat 10
9891AG Ezinge
Telefoon: 
0594621287
Nationale Diner Cadeaukaart Ezinge Bakkerij Leistra Ezinge

Bistro Refter

Winsum
A la carte, Afhalen, Frans, Italiaans and Mediterraans
Adres: 
Regnerus Praediniusstraat 3
9951 CA Winsum
Telefoon: 
0595202023
Nationale Diner Cadeaukaart Winsum Bistro Refter

Waddengenot

Pieterburen
Vegetarisch, Vis and Vlees
Adres: 
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
Telefoon: 
0595528558
Nationale Diner Cadeaukaart Pieterburen Waddengenot