Abraham's Mosterdmakerij

Eenrum (GR)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Er zijn sommige plekken waar u nog kunt zien hoe iets gemaakt kan worden. En dan zijn het er nog minder waar ook nog eens een goede maaltijd gegeten kan worden. Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant is één van die zeldzame locaties. Hier kunt u een rondleiding krijgen door de mosterdfabriek. Mosterd is een veelzijdig product dat misschien niet genoeg aandacht krijgt. Maar bij Abrahams krijgt het precies genoeg aandacht. En daar is heel Nederland blij mee want Abrahams Mosterd is de Beste Mosterd. Kom dus snel even langs en werp een blik op het proces. U kunt nu ook betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

De kaart van het restaurant is niet heel breed maar hij is verdomde lekker. U hoeft niet bang te zijn, er wordt bij Abrahams met meer gekookt dan mosterd. Sterker nog, als u geen fan van mosterd bent kunt u nog steeds heerlijk eten in het restaurant. Door alleen gebruik te maken van dagverse producten die het liefste uit de omgeving komen kunnen ze bij Abrahams gerechten maken die niet alleen de hoogste kwaliteit hebben maar ook ontzettend duurzaam zijn. Dat is een garantie die Abrahams zonder te twijfelen kan geven.

U kunt bij Abrahams ook terecht als u op zoek bent naar een groepsarrangement. Kijk op de website voor het aanbod en de uitzonderingen, weet dat Abrahams u graag tegemoet komt.

Kom dus snel langs bij deze leuke mosterdfabriek en neem een kijkje binnen. Of neem plaats in het restaurant en waag een blik naar binnen via de glazen wand in het restaurant. Vergeet in ieder geval niet om te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Abraham's Mosterdmakerij
Molenstraat 5
9967SL Eenrum
Telefoon: 
0595-491600
Nationale Diner Cadeaukaart Eenrum Abraham's Mosterdmakerij

Meer restaurants in de buurt

Bakkerij Toos en Jet

Groningen
Afhalen and High tea
Adres: 
Reitdiephaven 251
9746RD Groningen
Telefoon: 
0505566333
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Bakkerij Toos en Jet
Adres: 
Haven 50
9976VN Lauwersoog
Telefoon: 
0519349422
Nationale Diner Cadeaukaart Lauwersoog Waddenpaviljoen De Noorman

Eetcafe Texels

Groningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Noorderstationsstraat 38
9717 KP Groningen
Telefoon: 
0508539878
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Eetcafe Texels