Abel. Grand café restaurant

Poortugaal (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Grand Café Restaurant Abel is te vinden in de gemeente Poortugal. Het restaurant bevindt zich in een prachtige en rustgevende omgeving naast jachthaven de Rhoonse Grienden. Het interieur is licht en sfeervol. Ook kunt u bij lekker weer op het grote terras plaatsnemen en genieten van een heerlijke maaltijd. Abel accepteert ook uw dinercheque.

Het restaurant is dagelijks geopend van 10:00 tot 24:00. U kunt er dan ook op ieder moment van de dag terecht voor een lekker hapje en drankje. Of u nou komt voor een bakje koffie of een driegangendiner, Abel staat voor u én uw dinercheque klaar! U kunt ook kiezen voor één van de vele arrangementen die Abel aanbiedt, zoals een brunch of een high tea. Klets gezellig bij terwijl u geniet van allerlei lekkere zoete en hartige hapjes. Ook in de avond kunt u fantastisch borrelen of dineren bij Abel. De gerechten op de dinerkaart zijn divers en speciaal. Traditionele gerechten in een modern jasje! Er is veel keus, ook met uw dinercheque.

Grand Café Restaurant Abel is bij uitstek de perfecte plek om met uw hele gezin aan te schuiven. Speciaal voor de kinderen, heeft Abel een uitgebreid kindermenu. Voor de fijnproevertjes is het ook mogelijk om kleinere porties van de normale gerechten te bestellen. De kinderen kunnen voor en na het eten heerlijk uitrazen in het speeltuintje of voetbalveldje. Ook is een bezoek aan Abel zeer goed te combineren met één van de vele activiteiten in de prachtige omgeving. Geniet van de Rhoonse Grienden, van elkaar en van lekker eten met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Abel. Grand café restaurant
Albrandswaardsedijk 194
3172 XB Poortugaal
Telefoon: 
010-5011500
Nationale Diner Cadeaukaart Poortugaal Abel. Grand café restaurant

Meer restaurants in de buurt

Het Kasteel van Rhoon

Rhoon
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Dorpsdijk 63
3161 KD Rhoon
Telefoon: 
0105018896
Nationale Diner Cadeaukaart Rhoon Het Kasteel van Rhoon
Adres: 
Dorpsdijk 42
3161 KG Rhoon
Telefoon: 
0105015230
Nationale Diner Cadeaukaart Rhoon Brasserie Het Wapen van Rhoon

Café Het Wapen van Rhoon

Rhoon
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Dorpsdijk 42
3161 KG Rhoon
Telefoon: 
0105015230
Nationale Diner Cadeaukaart Rhoon Café Het Wapen van Rhoon