Su Sardu

Emmen (DR)
Soort keuken: 
Italiaans
Omschrijving: 

De Italiaanse keuken is er een van vele smaken, die bij bijna iedereen geliefd is. Wilt u een avond écht goed Italiaans eten met uw dinercheque, dan kan dat nu in Emmen. Bij Italiaans restaurant Su Sardu wordt u hartelijk ontvangen en uw dinercheque daarbij ook! Het modern maar warm en knus ingerichte restaurant staat bekend om de zeer vriendelijke en enthousiast bediening, die iedere avond weer alles uit de kast halen om uw avond tot een geheel verzorg Italiaans hoogtepunt te maken! In de keuken bereiden de koks voor u met het grootste plezier de lekkerste Italiaanse specialiteiten,  en dat gaat verder dan pizza en pasta. De lekkerste antipasti, vlees- vis- en vegetarische gerechten kunt u verwachten bij Su Sardu.

Er zijn verschillende menu’s, met verschillende hoeveelheden porties, waar u uit kunt kiezen. Alle menu’s beginnen met een of meerdere antipasti’s. Denk hierbij aan Buffelmozzarella met tomaten en verse basilicum, of een klassieke vitello tonato van dun gesneden kalfsrosbief met een moeste van tonijn. Als hoofdgerecht kunt u onder andere kiezen uit Kipfilet met champignons, paprika en ui in roomsaus of pappardelle del boscaiolo, een pasta met verse bospaddenstoelen in truffelsaus. Bij alle gangen kunnen uiteraard de beste Italiaanse wijnen worden geserveerd. Vraag de bediening vooral naar de verschillende mogelijkheden!

Su Sardu staat garant voor een onvergetelijk avond. Kom dus snel met uw dinercheque de Italiaanse keuken ontdekken, en wordt (nog meer) verliefd op het heerlijke Italiaanse eten. 

Contactgegevens:

Su Sardu
Marktplein 90
7811BA Emmen
Telefoon: 
0591653370
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Su Sardu

Meer restaurants in de buurt

Limbo

Emmen
A la carte
Adres: 
Dalipassage 12
7811DB Emmen
Telefoon: 
0591820290
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Limbo
Adres: 
Hoofdstraat 57A
7811 ED Emmen
Telefoon: 
0591613746
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen De Heeren van Boerland
Adres: 
Hoofdstraat 57A
7811 ED Emmen
Telefoon: 
0591613746
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Stadshotel Boerland