Lunchroom La Zia Maria (alleen arrangement en telefonisch reserveren)

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Italiaans
Omschrijving: 

Aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam staat de Italiaanse lunchroom La Zia Maria. U kunt hier met uw dinercheque de echte Italiaanse liefde en passie voor eten proeven. La Zia Maria is niet alleen een lunchroom, maar ook een delicatessenwinkel en traiteur! U kunt hier genieten van de echte traditionele Italiaanse gerechten. Naast het heerlijke eten heeft La Zia Maria ook zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Voor vragen kunt u zeker bij het personeel terecht, zij zullen u graag verder helpen.

Eén van de belangrijkste koks uit de keuken is de Italiaanse Stefano Campailla. Hij is gespecialiseerd in de authentieke Italiaanse keuken. De keuken maakt alleen gebruik van verse take away ingrediënten met de allerbeste kwaliteit. Door de liefde en passie in combinatie met deze ingrediënten, ontstaan de lekkerste gerechten. Een aantal van de take away ingrediënten zijn Toscaanse salami, buffelmozzarella, Italiaanse wijnen, diverse pasta’s en heerlijke olijfolies. Heerlijke keuzes voor uw dinercheque! De keuken biedt u ook een driegangenproeverij aan die bestaat uit pasta, antipasta en een heerlijk dessert. De pasta’s bestaan onder andere uit lasagne en Penne ai Funghi Porcini en de antipasta’s uit Caprese en Vitello Tonnato. Ook maken de koks verse maaltijden en vleesgerechten. De verse maaltijden verschillen per dag.

De openingstijden zijn van maandag van 12:00 uur tot 19:00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 19:00 uur en zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. U kunt gerust langskomen met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Lunchroom La Zia Maria (alleen arrangement en telefonisch reserveren)
Nieuwe Binnenweg 222a
3021GM Rotterdam
Telefoon: 
0102709295
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Lunchroom La Zia Maria (alleen arrangement en telefonisch reserveren)

Meer restaurants in de buurt

Jazzcafé Dizzy

Rotterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
's-Gravendijkwal 127
3021 EK Rotterdam
Telefoon: 
0104773014
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Jazzcafé Dizzy

Pistache Halab

Rotterdam
A la carte, Afhalen, Internationaal and Midden Oosten
Adres: 
Nieuwe Binnenweg 209B
3021 GB Rotterdam
Telefoon: 
0102104540
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Pistache Halab

Shalom Bar & Restaurant

Rotterdam
Afhalen
Adres: 
's-Gravendijkwal 136B
3015 CC Rotterdam
Telefoon: 
0687973266
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Shalom Bar & Restaurant