L Anatra

Breda (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

L’Anatra in het centrum van Breda wordt ook wel het beste Turkse restaurant van Noord-Brabant genoemd. Dit kunt u zelf komen ervaren met uw Dinercheque. Vergeet de doorsnee Italiaanse of Franse keuken, bij L’Anatra moet u zijn! Bij L’Anatra komt u er achter wat de echte Turkse gastvrijheid betekent. Het vriendelijke personeel staat op dinsdag tot en met zondag voor u klaar om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Op de menukaart van L’Anatra staan verschillende soorten voorgerechtjes die u kunt bestellen met uw Dinercheque. Bestel bijvoorbeeld verschillende soorten smeersels met Turks brood, zoals groentepuree met feta of zwarte olijvenpuree. Of wat dacht u van een heerlijke kruidige Turkse soep in de winter? Bent u met twee personen of meer? Bestel dan het mozaïek van meze’s, een samenstelling van koude en warme voorgerechtjes. Onder de hoofdgerechten vindt u voornamelijk  Börek (deeggerechten) en Dolma (gevulde bladeren of groenten). De invulling van deze traditionele gerechten is echter zeer divers.  De gastheer Osman zal u direct wijzen op het lamsvlees, dé specialiteit van L'Anatra. Met een mix van inheemse kruiden wordt het lamsvlees bereid tot een heerlijk gerecht. Kom het snel proeven met uw Dinercheque en geniet van de ware Turkse gastvrijheid.

L’Anatra biedt een ‘’wandeling door de Turkse keuken’’ aan, die ook besteld kan worden met de Dinercheque. Dit is een verassingsmenu van maar liefst 8 gangen. Zo kunt u allerlei verschillende Turkse lekkernijen proberen! Een glas Turkse rode of witte wijn maakt uw avond compleet.

Contactgegevens:

L Anatra
Haagdijk 9
4811 TN Breda
Telefoon: 
076-5223247
Nationale Diner Cadeaukaart Breda L Anatra

Meer restaurants in de buurt

Taj Mahal Breda

Breda
A la carte and Afhalen
Adres: 
Prinsenkade 11
4811VB Breda
Telefoon: 
076-5200948
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Taj Mahal Breda

Big Belly Bar & Garden

Breda
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Prinsenkade 3
4811 VB Breda
Telefoon: 
0763038776
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Big Belly Bar & Garden
Adres: 
Nieuweweg 83
4811 LX Breda
Telefoon: 
0767002009
Nationale Diner Cadeaukaart Breda BoulesBitesBar Breda