Hotel Kasteeltje Hattem

Roermond (LI)
Soort keuken: 
A la carte, Kasteel, Lunch and Restaurant in een Hotel
Omschrijving: 

Een hele bijzondere plek om uw Dinercheque te besteden is Kasteeltje Hattem in het stadspark van Roermond. Dit is namelijk het allerkleinste kasteeltje van Nederland! In dit monumentale pand bevindt zich een hotel en een stijlvol restaurant, waar u naar hartenlust kunt genieten van een koninklijke lunch of diner. De hoge ramen, koetslantaarns en strakke kandelaars zorgen al voor een onvergetelijke ervaring! Bij mooi weer kunt u ook van uw maaltijd genieten op het zonnige terras. Bij Kasteeltje Hattem is uw Dinercheque dus goed besteed!

In de avond kunt u genieten van verfijnde en verassende gerechten uit de Franse keuken met een mediterrane inslag. Als u van uitgebreid tafelen met culinaire gerechten en mooie wijnen houdt, bent u hier aan het juiste adres. Bestel dan met uw Dinercheque het weekmenu van twee, drie of vier gangen en eventueel een wijnarrangement. Op de a la carte kaart vindt u allerlei bijzondere creaties zoals rosé gebraden kalfshaas met krokant gebakken zwezerik, gratin van kalfstong en aardappel, bietjes, knolselderij en morille saus. Bent u vegetariër? Dan kunt u bijvoorbeeld genieten van groentelasagne met geitenkaas, paprika en een schuimige saus van salie. Zo geniet iedereen van een heerlijke maaltijd in een unieke setting!

Kasteeltje Hattem is ook geopend tijdens de lunchuren. Ook dan kunt u er heerlijk eten met uw Dinercheque! Op de lunchkaart vindt u diverse sandwiches, soepen, salades én een lunchmenu van twee of drie gangen. Want waarom zou u eigenlijk niet eens uitgebreid tafelen tijdens de lunch?

Contactgegevens:

Hotel Kasteeltje Hattem
Maastrichterweg 25
6041 NZ Roermond
Telefoon: 
0475-319222
Nationale Diner Cadeaukaart Roermond Hotel Kasteeltje Hattem

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Kasteeltje Hattem

Roermond
A la carte, Kasteel and Lekker Top-500
Adres: 
Maastrichterweg 25
6041 NZ Roermond
Telefoon: 
0475-319222
Nationale Diner Cadeaukaart Roermond Restaurant Kasteeltje Hattem

Eet- en Koffiehuis de Kiosk

Roermond
A la carte, Eetcafé, High tea, Lunch and Vis
Adres: 
Sint Christoffelstraat
6041JS Roermond
Telefoon: 
0475330594
Nationale Diner Cadeaukaart Roermond Eet- en Koffiehuis de Kiosk

Restaurant Savoré

Roermond
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Sint Christoffelstraat 6
6041 JS Roermond
Telefoon: 
0475206035
Nationale Diner Cadeaukaart Roermond Restaurant Savoré