Het Wapen van Markelo

Markelo (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Sinds kort heeft u met uw Dinercheque ook de mogelijkheid om te genieten van de meest heerlijke gerechten in het mooie Markelo. Het Wapen van Markelo, daar vindt u een gemoedelijk en sfeervol restaurant prominent gelegen in dit pittoreske dorpje. Kom binnen en ervaar een heerlijk avondje uit in dit sfeervolle restaurant.

Na 17:00 kunt u bij ons heerlijk komen dineren. Kom tot rust na een hectische dag in onze heerlijke ongedwongen, warme en sfeervolle setting. Of u nou met een grote groep komt of romantisch met zijn tweeën, ’t Wapen van Markelo ontvangt u met open armen. Geniet in dit restaurant van de meest tongstrelende vis- en vleesspecialiteiten. Voor de vegetariërs bieden we natuurlijk de keuze uit heerlijke alternatieven zonder vlees. Heeft u andere speciale dieetwensen zoals een glutenallergie dan kunt u bij het Wapen van Markelo met een gerust hart aanschuiven. Menig bezoeker kiest voor ons maandelijks variërende driegangenmenu die natuurlijk ook naar uw persoonlijke smaak aangepast kan worden. Stap binnen met uw Dinercheque en geniet van de kwaliteit van onze topkeuken en de gastvrije service. Neem plaats in ons sfeervolle restaurant of gezellige serre. Mocht het weer het toelaten dan kunt u ook heerlijk tafelen op ons terras waar tot in de late uurtjes gezeten kan worden door onze handige heaters.

Bent u klaar voor een echte culinaire ervaring in een prachtige en ongedwongen setting. Dan moet u echt eens bij ons binnenstappen met uw Dinercheque. Het Wapen van Markelo zal zorgen voor die extra glans aan uw dag.

Contactgegevens:

Het Wapen van Markelo
Grotestraat 3
7475 AD Markelo
Telefoon: 
0547-361310
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Het Wapen van Markelo

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Goorseweg 58
7475BE Markelo
Telefoon: 
0547368750
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Hotel Herikerberg
Adres: 
Goorseweg 58
7475BE Markelo
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Bistro Herikerberg

Bistro De Tasca

Markelo
Italiaans and Spaans
Adres: 
Holterweg 20
7475AW Markelo
Telefoon: 
0547362201
Nationale Diner Cadeaukaart Markelo Bistro De Tasca