Restaurant Uw Chef

Tricht (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Naast de oude kerk in het mooie plaatsje Tricht aan de Linge vindt u een eetcafé dat in de wijde omgeving zijn weerga niet kent. In dit eetcafé worden de traditionele eetcafémaaltijden bereid op een wijze die u niet eerder heeft geproefd. Wij hebben het hier over eetcafé Uw Chef, waar u vanaf nu ook van harte bent met uw dinercheque voor een leuke, onbezonnen avond met goed eten! No nosense is het devies bij eetcafé Uw Chef, en dat betekent goed en lekker eten zonder poespas met uw dinercheque! De eigenaar van Uw Chef houdt ervan om het de gasten naar de zin te maken, dus bij uw bezoek kunt u goede service verwachten voor een meer dan redelijke prijs.

Bij restaurant Uw Chef kunt u verschillende gerechten bestellen die met zijn alleen de smaak van de Betuwe representeren. Zo kunt u verse frites bestellen gemaakt van echte Hollandse Bintjes, kunt u testen of de spareribs inderdaad zoals wordt beweerd “van formidabele kwaliteit” zijn en of de hamburgers daadwerkelijk de lekkerste gegrilde hamburgers van de regio zijn! Daarnaast kunt u zich met uw dinercheque vanaf twee personen laten verassen door de smaak van de kaasfondue die wordt bereid naar eigen recept van de chef en op vrijdag is het bij eetcafé uw chef Steak dag, wat betekent dat u op die dag onbeperkt biefstuk van de grill kunt komen eten!

Breng vooral zelf een bezoek aan eetcafé Uw Chef en bepaal zelf of deze lof inderdaad terecht is. Het team van Uw Chef kijkt er naar uit om u in hun eetcafé te ontvangen met uw dinercheque en om er vervolgens samen een gezellig avond van te maken. 

Contactgegevens:

Restaurant Uw Chef
Kerkstraat 14
4196AB Tricht
Telefoon: 
0345572111
Nationale Diner Cadeaukaart Tricht Restaurant Uw Chef

Meer restaurants in de buurt

Hozan

Geldermalsen
A la carte, Afhalen and Argentijns
Adres: 
Kerkstraat 41
4191 AA Geldermalsen
Telefoon: 
0345582701
Nationale Diner Cadeaukaart Geldermalsen Hozan

Restaurant Locals

Geldermalsen
A la carte
Adres: 
Achter 't Veer 4
4191AD Geldermalsen
Telefoon: 
0345573311
Nationale Diner Cadeaukaart Geldermalsen Restaurant Locals

Taveerne 't Pandje

Geldermalsen
A la carte, Eetcafé and Lunch
Adres: 
Marktplein 2
4191AC Geldermalsen
Telefoon: 
0345576597
Nationale Diner Cadeaukaart Geldermalsen Taveerne 't Pandje