De Drie Gekroonde Laarsjes

Loenen aan de Vecht (UT)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wees welkom met uw Dinercheque in Eterij de Drie Gekroonde Laarsjes in het oude dorp van Loenen aan de Vecht. Al ruim 20 jaar is dit informele restaurant een ‘persoonlijk’ begrip in de Vechtstreek. U bent hier van woensdag tot en met zondag voor een leuk, vers, gezellig en betaalbaar diner. Proef ’t in Loenen aan de Vecht met uw Dinercheque!

Bij De Drie Gekroonde Laarsjes kun u heerlijk lunchen en dineren in een intiem of een groter gezelschap. In de gezellige bar kunt u gezellig een aperitief of digestief drinken en met mooi weer wordt het ruime terras achter ons 17e eeuwse pand geopend.

Onze uitgebreide á la carte kaart bevat heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Ook onze pasta’s worden zeer gewaardeerd. Daarnaast heeft u bij ons de keus uit heerlijke 4- of 5-gangen verrassingsmenu’s. Deze bevatten heerlijke gerechten die niet op onze kaart voorkomen. Ook met uw dieetwensen houden wij – in overleg – graag rekening. Voor de kleine eter kunnen wij met gemak de meeste van onze gerechten verkleinen.

De keuken van De Drie Gekroonde Laarsjes heeft Hollandse, Franse en Italiaanse invloeden en daarnaast maken wij vaak gebruik van specialiteiten van het seizoen zoals wild, asperges en mosselen. Ons deskundige keukenteam werkt enkel met verse producten en het liefst biologisch en diervriendelijk. Onze lekkere gerechten worden gecomplimenteerd met wijnen van onze uitgebreide wijnkaart. Wij hebben altijd minimaal 12 open wijnen die ook per seizoen variëren en daarnaast serveren wij vele wijnen per fles voor een goede prijs.

Met uw Dinercheque kunt u bij De Drie Gekroonde laarsjes genieten van een hapje en drankje in een heerlijke ongedwongen no nonsense sfeer. Wij heten u alvast van harte welkom! Vergeet uw Dinercheque van Diner Cadeau niet.

Contactgegevens:

De Drie Gekroonde Laarsjes
Rijksstraatweg 106
3632 AG Loenen aan de Vecht
Telefoon: 
0294-232757
Nationale Diner Cadeaukaart Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Oud-Loosdrechtsedijk 243
1231LX Loosdrecht
Telefoon: 
52.206655,5.074490
Nationale Diner Cadeaukaart Loosdrecht Restaurant Najade

In De Watertuin

Loosdrecht
A la carte
Adres: 
Oud Loosdrechtsedijk 185
1231LW Loosdrecht
Telefoon: 
0355824105
Nationale Diner Cadeaukaart Loosdrecht In De Watertuin
Adres: 
Oud-Loosdrechtsedijk 243
1231LX Loosdrecht
Telefoon: 
0356225873
Nationale Diner Cadeaukaart Loosdrecht Najade Resort