Coster 52°

Haarlem (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Heb je de afgelopen tijd een dinerbon of dinercheque gekregen en ben je op zoek naar een leuk restaurant om deze uit te geven? Kies dan voor restaurant Coster 52° in Haarlem!

Coster 52° is dagelijks geopend van 16:00 tot 02:00 en is een écht Haarlems eetcafé. Je kunt hier terecht voor een borrel, diner of een compleet avondje uit.

Het draait bij Coster om gastvrijheid en gezelligheid. Op de menukaart is dan ook voor iedereen iets lekkers te vinden. Je kunt de hele middag en avond borrelhapjes bestellen, maar ook uitgebreid dineren met de overheerlijke gerechten en een uitgebreid drankarrangement.

Kom je dineren bij Coster 52°? Kies bijvoorbeeld als voorgerecht voor de huisgemaakte ravioli of steak tartare. De menukaart bevat hoofdgerechten zoals: kippendijsaté, heerlijke verse vis en de welbekende Costerburger. Daarnaast staan er altijd heerlijke wisselende seizoensgebonden gerechten op de kaart. Bij elk gerecht helpt de bediening je graag een bijpassende wijn of lekker speciaal biertje uit te zoeken. Sluit je diner af met een huisgemaakte crème brûlée of kaasplank met kazen van de KaasKampanje of geniet van een kopje koffie met de huisgemaakte limoncello!

Het leuke aan Coster 52° is dat je er kunt dineren, maar ook heel goed kunt borrelen. De bar heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende dranken en wordt na het diner elke dag omgetoverd tot een gezellige kroeg. Zo kun je verschillende cocktails bestellen, maar ook bijzondere soorten whiskey, flink wat verschillende soorten bieren en goede wijnen. Neem plaats aan de bar, in het sfeervolle restaurant of op een zonnige dag op het terras en bestel een borrelplank of bittergarnituur.

Er is genoeg te doen in Haarlem. Breng tijdens je bezoek aan Haarlem een bezoekje aan Coster 52° om even bij te komen van het winkelen, een fietstocht of museumbezoek. Vergeet niet je dinerbon of dinercheque mee te nemen. Deze worden door het restaurant geaccepteerd als betaalmiddel.

Contactgegevens:

Coster 52°
Lange Veerstraat 22
2011DB Haarlem
Telefoon: 
0232024726
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Coster 52°

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Maita

Haarlem
A la carte and Afhalen
Adres: 
Lange Veerstraat 45
2011 DA Haarlem
Telefoon: 
+31634839320
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Restaurant Maita

Restaurant Ignite

Haarlem
A la carte, Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Lange Veerstraat 23
2011DA Haarlem
Telefoon: 
0235423578
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Restaurant Ignite
Adres: 
Lange Veerstraat 15
2011 DA Haarlem
Telefoon: 
0237370058
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Brasserie Bruis Haarlem