Brasserie Het Vrolijke Schaap

Leiden (ZH)
Soort keuken: 
Pannenkoeken
Omschrijving: 

Als u een dinercheque van Diner Cadeau wilt gebruiken in Leiden maar u weet niet precies waar u moet zijn, ga dan eens langs bij Brasserie Het Vrolijke Schaap. Hier wordt al sinds 1986, meer dan dertig jaar, op ambachtelijke wijze een heerlijke pannenkoek klaargemaakt. Het is dan ook het pannenkoekenhuis van Leiden bij uitstek. Men komt van uit de hele omgeving om hier een vorkje mee te prikken. Dat is wel te begrijpen aangezien de pannenkoeken hier menig ander pannenkoekenhuis stik jaloers maken.

Toen het pannenkoekenhuis net zijn deuren opende duurde het niet lang voordat ze een begrip werden. Door zonder klachten pannenkoeken van hoge kwaliteit aan hun gasten voor te schotelen lukte het ze om een lange lijst van vaste gasten te verzamelen. Doordat deze met grote regelmaat terug bleven komen duurde het niet lang voordat ze zelf onderdeel werden van de historische binnenstad van Leiden.

U kunt bij Brasserie Het Vrolijke Schaap meer dan genoeg keus maken, er is voor iedereen wel een bijzondere pannenkoek op het menu te vinden. Zo zijn daar natuurlijk de bekende naturel en spek pannenkoeken maar ook voor de wat meer verfijnde pannenkoeken eter is er meer dan genoeg keus. 

Kom dus snel een pannenkoekje nuttigen in dit leuke restaurant voor jong en oud. Het personeel zal u altijd met open armen ontvangen, of u nou dik of dun bent. Of als u wilt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Brasserie Het Vrolijke Schaap
Beestenmarkt 7
2312 CC Leiden
Telefoon: 
071-5124650
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Brasserie Het Vrolijke Schaap

Meer restaurants in de buurt

Donatellos Leiden

Leiden
A la carte, Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Haarlemmerstraat 20
2312GA Leiden
Telefoon: 
0715147938
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Donatellos Leiden
Adres: 
Beestenmarkt 7
2312CC Leiden
Telefoon: 
0715124650
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Pannenkoekenhuis de Schaapsbel
Adres: 
Breestraat 18
2311 CR Leiden
Telefoon: 
0717504570
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Just Meet (geen e-voucher, alleen Fysieke Cadeaukaarten)