Zeldzaam

Veenendaal (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Frans
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in Veenendaal? Dan hebben wij wellicht een leuk restaurant in de aanbieding wat u goed zal bevallen. U bent met uw dinercheque vanaf nu namelijk van harte welkom om te komen genieten van een lekkere lunch, een goede maaltijd en een glas wijn bij restaurant Zeldzaam. Dit sfeervolle restaurant heeft de sfeer van een eetcafé en staat daardoor garant voor een haast dorpse gezelligheid. Het restaurant is gelegen aan de J.G. Sandbrinkstraat en daardoor uitstekend gelegen in het centrum van Veenendaal. U kunt een bezoekje aan het restaurant dus ook prima combineren met andere activiteiten in de stad zelf of de nabije omgeving.

Op de kaart van restaurant Zeldzaam staan lekkere gerechten die worden samengesteld van verse ingrediënten. De Franse stijl waarin deze gerechten zijn bereid zorgt voor een verassende twist aan de veelal bekende gerechten. Wat dacht u van een verse zeebaarsfilet die is bereid op de grill en wordt geserveerd met paprikasaus en een gratine van chorizo? Of een van de klassiekers van restaurant Zeldzaam: een bladerdeegtaartje met groene asperges, Reypenaar kaas en tomaat? Bent u vegetarisch? Vraag dan naar de vegetarische verassing van de chef en geniet van een gerecht op basis van dagverse groenten.

Het keukenteam en de bediening van restaurant Zeldzaam hopen u snel welkom te mogen heten in hun sfeervolle restaurant in het hart van Veenendaal. U kunt uiteraard betalen met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Zeldzaam
JG Sandbrinkstraat 1
3901EW Veenendaal
Telefoon: 
0318510500
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Zeldzaam

Meer restaurants in de buurt

Grand Cafe De Markt

Veenendaal
A la carte, High tea and Lokaal
Adres: 
Markt 7
3901DM Veenendaal
Telefoon: 
0318725071
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Grand Cafe De Markt
Adres: 
De Sterke Arm 1
3901 EK Veenendaal
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Restaurant Mucha
Adres: 
Ronde Erf 88
3902CZ Veenendaal
Telefoon: 
0318510926
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Restaurant Bommm Smaakmakers