Woo Ping Schiedam

Schiedam (ZH)
Soort keuken: 
Chinees
Omschrijving: 

Woo Ping is het oudste Chinees-Indische restaurant in Schiedam. Gelukkig hoeft u niet met florijnen te betalen. U kunt met uw Dinercheque perfect terecht voor een heerlijke Aziatische maaltijd, of twee. U kunt bij Woo Ping genieten van verfijnde Chinese of Thaise wokgerechten, of van een heerlijk Indisch gerecht. Onze gemengde Chinese-Thaise-Indische afkomst staat hier borg voor! Met uw Dinercheque kunt u bij Woo Ping dus heerlijk Oriëntaals genieten in een gezellige en informele sfeer.

Onze koks hebben passie voor hun vak en werken met de beste ingrediënten. Wij proberen in onze gerechten de beste balans te vinden tussen de uitgesproken Chinees/Indische keuken en de wat minder uitgesproken Nederlandse smaak. Wij koken op traditionele manier maar zijn niet blijven hangen. Het is de combinatie klassiek en modern die voor de explosie van smaak weet te zorgen.

Met uw Dinercheque heeft u bij ons in ieder geval erg veel keus. Van inktvis curry tot loempia’s en van Chinese garnalen tot pekingeend, er is voor elk wat wils. Een andere leuke optie die we bij Woo Ping aanbieden is onze Oriëntaalse tapas. Hiermee kunt u allemaal kleine gerechtjes bestellen à la tapas, maar met een Aziatische invalhoek. Geniet ook elke maand opnieuw van het maand menu. Blijf verrast terugkomen om dit menu, dat elke keer weer heerlijk is, uit te proberen.

Bij Woo Ping kunt u met uw Dinercheque terecht voor een uitstekende Aziatische maaltijd. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in ons restaurant!

Contactgegevens:

Woo Ping Schiedam
Julianalaan 122B
3116 jw Schiedam
Telefoon: 
010-4730600
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam Woo Ping Schiedam

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Hoogstraat 131
3111HE Schiedam
Telefoon: 
0103141336
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam Vlaams Eethuisje
Adres: 
Dam 2
3111BD Schiedam
Telefoon: 
0104733016
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam Lunchroom De Beurs
Adres: 
Vlaardingerstraat
3111 BP Schiedam
Telefoon: 
0107616139
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam Eetcafé The Jester