Winkk

Dongen (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Winkk is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Dongen. Het restaurant zit er pas sinds 2009, maar heeft de bijzondere klassieke ambiance van het gebouw behouden. Binnen geniet u van de gastvrijheid en luxe zoals u die graag ziet in een restaurant als Winkk. U kunt hier zeven dagen per week heerlijk lunchen of dineren voor een goede prijs. U kunt ook betalen met uw Dinercheque!

De brasserie van Restaurant Winkk biedt voor ieder wat wils. Tijdens de lunchuren kunt u heerlijke gevulde salades, belegde broodjes, soepen en andere warme gerechten bestellen. Wat dacht u van saté van gegrilde kipfilet of boerenbrood met garnalenkroketten en cocktailsaus? Wilt u iets feestelijks doen met uw Dinercheque? Ga dan voor de vijfgangenlunch of de high tea in de Engelse Heerenkamer. In de avond kunt u heerlijk dineren met uw Dinercheque. U krijgt al een driegangenmenu vanaf €29,95! De menukaart wordt regelmatig aangepast aan de verse producten van het seizoen. Zo kunt u in het najaar onder andere huisgemaakte wildpeper, een drieluik van wild (gebraden hertenbiefstuk, gekonfijte eendenbout en een reekoteletje) en een vegetarische pompoencurry bestellen. Geniet van een verassend diner bij Winkk!

Op donderdag tot en met zondag kunt u met uw Dinercheque onbeperkt Winkken bij Restaurant Wink. Dit is ideaal voor als u niet kunt kiezen uit alle heerlijke gerechten op de kaart! Het arrangement houdt in dat u eindeloos kleine porties kunt bestellen, net zo lang tot u het niet meer op kunt. U heeft maar liefst keus uit dertig hapjes, inclusief desserts!

Contactgegevens:

Winkk
Hoge Ham 124
5104 JK Dongen
Telefoon: 
0162-386777
Nationale Diner Cadeaukaart Dongen Winkk

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Hoofdstraat 72
5121JG Rijen
Telefoon: 
0161222588
Nationale Diner Cadeaukaart Rijen Restaurant t Boerke

Asado Steakhouse

Oosterhout
A la carte
Adres: 
Tilburgseweg 5A
4902 TL Oosterhout
Telefoon: 
0162436743
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterhout Asado Steakhouse

De Bourgondiër (Dongen)

Dongen
A la carte, Lunch, Vis and Vlees
Adres: 
Looiersplein 50-52
5104 GR Dongen
Telefoon: 
0162320128
Nationale Diner Cadeaukaart Dongen De Bourgondiër (Dongen)