Wellness Ridderkerk

Ridderkerk (ZH)
Omschrijving: 

Bij volledig ontspannen hoort uiteraard een goede maaltijd. Bij Wellness Ridderkerk begrijpen ze dit maar al te goed. Daarom kunt u hier naast een bezoek aan onze sauna’s, stoomcabines, baden en ons massage- en beautycentrum ook langsgaan bij ons fijne restaurant. Hier serveren wij de hele dag een grote verscheidenheid aan gerechten die u ook met uw Dinercheque kunt betalen. Ons gastvrije personeel ontvangt u hier met open armen zoals in de rest van ons Wellness centrum. Zo blijft u in de roes van de heerlijke massage die u net heeft gehad of die fijne beautybehandeling. Zeker wanneer u op een zonnige dag kunt plaatsnemen op ons mooie dakterras.  

U zult bij ons een passende maaltijd vinden voor elk moment van de dag. Geniet bij ons van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een lekkernij voor tussendoor. Onze kaart wordt meerdere malen per jaar aangepast en daarnaast hebben wij wisselende ‘specials’. Onze keukenbrigade weet alles op hoog niveau te bereiden geholpen door het gebruik van enkel dagverse producten van goede kwaliteit. Hierdoor zijn veel van onze gerechten niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond. Hebt u een dieet of allergie? Laat dit dan weten aan ons bedienend personeel. Onze kok zorgt dan voor een net zo lekker alternatief.

In het restaurant van Wellness Ridderkerk zult u zich net zo koninklijk behandeld voelen als in de rest van ons Wellness centre. U zult uw ontspannen gevoel behouden terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd. Neem dus bij uw volgende bezoek uw Dinercheque met u mee! 

Contactgegevens:

Wellness Ridderkerk
Geerlaan 27b
2981 AP Ridderkerk
Telefoon: 
0180-432833
Nationale Diner Cadeaukaart Ridderkerk Wellness Ridderkerk

Meer restaurants in de buurt

Meat Franky's

Ridderkerk
A la carte and Tapas
Adres: 
Ringdijk 1
2981EV Ridderkerk
Telefoon: 
0180420045
Nationale Diner Cadeaukaart Ridderkerk Meat Franky's

Plateia

Ridderkerk
Grieks
Adres: 
Koningsplein 11
2981EA Ridderkerk
Telefoon: 
0180420034
Nationale Diner Cadeaukaart Ridderkerk Plateia
Adres: 
Ringdijk 44
2981 EW Ridderkerk
Telefoon: 
0180820280
Nationale Diner Cadeaukaart Ridderkerk Bravoure Food & Drinks