Wapen van Stellendam

Stellendam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het gezellige plaatsje Stellendam vindt u brasserie en cafetaria ’t Wapen van Stellendam. In deze gezellige brasserie kunt u het gehele jaar door gezellig plaatsnemen met uw dinercheque om te komen genieten van een lekker lunch, een kop koffie of een goede maaltijd. Het restaurant is centraal gelegen en bevindt zich aan de zijkant van enkele bekende fietsroutes. Om die reden biedt ’t Wapen van Stellendam ook ‘Happen en Trappen’ arrangementen aan, die een sportieve dag op de fiets combineren met het lekkerste eten bij de brasserie! U kunt echter ook zelf op ontdekkingstocht gaan per boot, fiets of benenwagen en na een lange en sportieve dag neerstrijken op het zonovergoten terras van de brasserie.

Op de menukaart van ’t Wapen van Stellendam staan uiteenlopende vlees- en visgerechten, die allen zijn bereid met verse producten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Zweedse varkensfilet met romige mosterdsaus of biefstuk reepjes met grote garnalen in heerlijke tomatensaus?  Ook is er een ruime keuze uit visgerechten en vegetarische gerechten, zoals gebakken camembert op een bedje van diverse slasoorten met een stroop van rode wijn.

Naast een brasserie is ’t Wapen van Stellendam ook een cafetaria, waar u met uw dinercheque de lekkerste frites en snacks kunt eten of afhalen. Bent u van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan de plaats Stellendam? Kom dan ook zeker gezellig eten of drinken bij ’t Wapen van stellendam en vergeet niet om uw dinercheque mee te menen!

Contactgegevens:

Wapen van Stellendam
Voorstraat 2
3251BD Stellendam
Telefoon: 
0187491376
Nationale Diner Cadeaukaart Stellendam Wapen van Stellendam

Meer restaurants in de buurt

Gasterij 't Sas

Goedereede
Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Markt 3
3252 BC Goedereede
Telefoon: 
0187-492925
Nationale Diner Cadeaukaart Goedereede Gasterij 't Sas

Restaurant t Karrewiel

Hellevoetsluis
A la carte, Afhalen and Pannenkoeken
Adres: 
Zuiddijk 2
3221LJ Hellevoetsluis
Telefoon: 
0181329000
Nationale Diner Cadeaukaart Hellevoetsluis Restaurant t Karrewiel
Adres: 
Broekweg 14
3253 XB Ouddorp
Telefoon: 
0187846223
Nationale Diner Cadeaukaart Ouddorp Café Koophandel