Wagamama Utrecht

Utrecht (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Aziatisch
Omschrijving: 

wagamama is een sinds 1992 Japans georiënteerde restaurantketen wat zich focust op de Oost-Aziatische keuken. Ooit nagedacht om ramen, curry en andere rijst- en noodlegerechten uit te proberen? Laat ons jou dan begeleiden en verassen! Kies daarbij ook uit vele lekkere bijgerechten. Zoals edamame, bao buns en gyoza’s. Uiteraard heb je met je dinerbon ook de keuze uit diverse desserts, verse sappen, sake, wijn en warme dranken.

De naam ‘wagamama’ betekent in het Japans letterlijk ‘eigenwijs en ondeugend kind’, maar de term wordt ook in positieve zin gebruikt voor iemand die vastberaden en gemotiveerd zijn of haar eigen weg gaat. Wat zich ook naar ons uitgebreide menukaart vertaalt, met als voorbeeld een indrukwekkende lijst aan verschillende soorten ‘ramen’, ook wel de Japanse noedelsoep. Je kunt ook kiezen uit heerlijke curries, donburi’s en teppanyaki gerechten. Op het menu worden de Japanse benamingen voor alle gerechten gebruikt, maar er natuurlijk een Nederlandse beschrijving bij. Dit leuke restaurant is ook populair onder vegans en vegetariërs. Kinderen hebben bij wagamama hun eigen menukaart met aantrekkelijke ‘mini-dishes’ zoals ‘Mini Katsu Curry’ en ‘Mini Grilled Chicken’.

Je gezellige etentje kun je vanzelfsprekend afrekenen met je Dinerbon of Dinercheque. Wil je met je dinercheque genieten van het eten met een grote groep? Geen probleem! Maak in dat geval op voorhand een reservering bij wagamama in Utrecht. Het restaurant is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, maar er is ook voldoende parkeergelegenheid in de omgeving aanwezig. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het eten af te halen, zodat je thuis geniet van de overheerlijke smaken die je Japanse keuken je te bieden heeft.

Contactgegevens:

Wagamama Utrecht
Stationsplein 13-14
3511 ED Utrecht
Telefoon: 
0307605030
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Wagamama Utrecht

Meer restaurants in de buurt

Hagenouw Eten en Drinken

Utrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Godebaldkwarter 255
3511DR Utrecht
Telefoon: 
0302369511
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Hagenouw Eten en Drinken

O'Tacos Hoog Catharijne

Utrecht
A la carte, Afhalen and Mexicaans
Adres: 
Stationsplein 81
3511 ED Utrecht
Telefoon: 
0302691927
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht O'Tacos Hoog Catharijne
Adres: 
Godebaldkwartier 76
3511 DZ Utrecht
Telefoon: 
0302317229
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Bakker Bart Utrecht Hoog Catharijne