Vlaams Eethuisje

Schiedam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Het Vlaamse Eethuisje is gevestigd in het mooi Schiedam. Het draait bij ons om u kennis te laten maken met de Belgische specialiteiten. Deze specialiteiten worden gemaakt door onze echt Belgische chef-kok die passievol de gerechten staat te bereiden in eigen keuken. Met ons themadiners zijn wij in omstreken uniek. Tijdens de themadiners kunt u met u mooiste verkleed kleding komen dineren. Verzilver u dinercheque bij t’ Vlaamse Eethuisje dan zorgen wij ervoor dat u een gezellige avond met heerlijk eten krijgt. Ons personeel staat met een glimlach voor u klaar en serveert de heerlijkste gerechten.

Op onze menukaart staat onder andere een Gentse specialiteit, Gentse waterzooi. Een heerlijk als soep geserveerd gerecht. In dit gerecht zit kip of vis met groenten, room en aardappelen. Maar we hebben natuurlijk ook anderen heerlijke gerechten zoals stoofvlees of entrecote. Deze gerechten kunt u met u dinercheque betalen. Heeft een voedsel allergie? Laat ons dit dan weten, dan kunnen wij samen met u kijken naar een oplossing!

Helemaal enthousiast geworden van de Gentse specialiteit? Of wilt u een keer een themadiner proberen? Dan bent u met u dinercheque bij ons aan het juiste adres. Om zeker te zijn van een plekje kunt u een reservering maken via iens.nl of door te bellen naar 010 314 1336. Met u dinercheque bent u elke woensdag tot en met zondag van 16.00 tot 23.00 uur van harte welkom!

Contactgegevens:

Vlaams Eethuisje
Hoogstraat 131
3111HE Schiedam
Telefoon: 
0103141336
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam Vlaams Eethuisje

Meer restaurants in de buurt

La Follonera

Schiedam
A la carte
Adres: 
Hoogstraat 198
3111 HP Schiedam
Telefoon: 
0107861444
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam La Follonera
Adres: 
Vlaardingerstraat
3111 BP Schiedam
Telefoon: 
0107616139
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam Eetcafé The Jester

Lin Kitchen

Schiedam
A la carte
Adres: 
Land van Belofte 11A
3111 NW Schiedam
Telefoon: 
0106666888
Nationale Diner Cadeaukaart Schiedam Lin Kitchen