Villa La Ruche

Voorburg (ZH)
Soort keuken: 
Frans
Omschrijving: 

Bent u in het bezit van een dinercheque dan kunt u nu ook aanschuiven bij Restaurant Villa la Ruche. In Voorburg, een van de mooiste en gezelligste stadjes in Zuid-Holland, vind u het restaurant. Schuif snel bij ons aan en kies een van onze heerlijke gerechten van de kaart en maak u klaar voor een echte unieke culinaire ervaring.

Stap bij ons binnen en geniet gelijk van ons mooie, stijlvolle en intieme restaurant met uitstraling. In een heerlijke relaxte en ongedwongen setting kunt u genieten van de meest heerlijke maaltijden. Kies bij ons een voortreffelijk gerecht van onze kaart met veel verschillende specialiteiten.  De diversiteit van onze heerlijke gerechten maakt onze kaart van zeer hoog niveau. Veel mensen laten zich verrassen door de kundigheid van de chef en zijn team door te kiezen voor een van de meergangenmenu’s. Menig bezoeker komt hiervoor graag nog een keer bij ons terug. Het is bij ons ook mogelijk om met uw dinercheque te genieten van een van onze heerlijke wijnen van onze zorgvuldige samengestelde wijnkaart. U kunt deze wijnen ook in een arrangement passend bij uw menu bestellen.  Zo kunt u uw culinaire ervaring bij ons tot een hoger niveau tillen.  De BOB hoeft bij ons niet bij de pakken neer te zitten; wij serveren een speciaal BOB-arrangement.

Bent u meer iemand van dineren in de buitenlucht? Dan is dat bij Villa la Ruche meer dan mogelijk. In de zwoele zomermaanden bieden wij u ook de mogelijkheid om te genieten van uw diner of lunch in de frisse buitenlucht op ons riante terras. Zien wij u snel? Vergeet uw Dinercheque niet. 

Contactgegevens:

Villa La Ruche
Prinses Mariannelaan 71
2275BB Voorburg
Telefoon: 
070-3860110
Nationale Diner Cadeaukaart Voorburg Villa La Ruche

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Herenstraat 177A
2271 CE Voorburg
Telefoon: 
070-3000031
Nationale Diner Cadeaukaart Voorburg The Village Lounge

Fratelli Voorburg I

Voorburg
A la carte and Italiaans
Adres: 
Kerkstraat 18
2271CS Voorburg
Telefoon: 
0703875767
Nationale Diner Cadeaukaart Voorburg Fratelli Voorburg I
Adres: 
Kerkstraat 14
2271CS Voorburg
Telefoon: 
0703868696
Nationale Diner Cadeaukaart Voorburg Fratelli Voorburg II