Vidocq

Gouda (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Omschrijving: 

In het Zuid-Hollandse kaasstad Gouda zit het eetcafé Vidocq. De uitspanning is vernoemd naar een Franse crimineel die later in zijn leven die vaardigheden inzet als detective: Francois Vidocq. Inmiddels is het eetcafé al ruim dertig jaar gevestigd op een steenworp afstand van de Sint Janskerk, een van de blikvangers van Gouda. U kunt hier met uw dinercheque zeven dagen per week terecht voor een heerlijke maaltijd.

 

Om vijf uur gaat de keuken open, en tot tien uur ’s avonds bent u van harte welkom voor een overheerlijk diner. Het eetcafé vertoont uiterlijke gelijkheden met een bruin café, maar met de goede keuken en kundige bediening onderscheidt het zich in positieve zin. De menukaart kent vele invloeden uit het geboorteland van Vidocq: Frankrijk. Zelfs slakken zijn te bestellen in het gezellige Gouda! In de zomermaanden kunt u op het terras genieten van de vele smaakvolle gerechten die de menukaart rijk is. Hoewel de verschillende vleesgerechten, zoals spareribs, tournedos en entrecôtes, de overhand hebben, zijn er ook diverse vegetarische en visgerechten te vinden op de kaart. Als nagerecht kunt u kiezen uit diverse zoetigheden en poffertjes. Kom voor een snel hapje eten of laat u de hele avond in de watten leggen door het fantastische personeel van eetcafé Vidocq.

 

Bent u in het idyllische Gouda voor een dagje shoppen, rondkijken of een bezoek aan de kaasmarkt, neem dan uw dinercheque mee naar Vidocq en geniet samen met uw familie en vrienden van een heerlijke maaltijd in het oudste en gezelligste eetcafé van Gouda.

Contactgegevens:

Vidocq
Koster Gijzensteeg 8
2801 JV Gouda
Telefoon: 
0182522819
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Vidocq

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Rhodos Gouda

Gouda
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Korte Tiendeweg 13
2801 JS Gouda
Telefoon: 
0182582749
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Restaurant Rhodos Gouda

La Oliva Gouda

Gouda
A la carte, Afhalen, Italiaans and Mediterraans
Adres: 
Markt 16
2801JH Gouda
Telefoon: 
0182607276
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda La Oliva Gouda
Adres: 
Markt 10
2801 JG Gouda
Telefoon: 
0182338337
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Lunchcafe Juuls