Victor Russo's Osteria

Leiden (ZH)
Soort keuken: 
Italiaans
Omschrijving: 

Victor Russo’s Osteria is hét Italiaanse Restaurant van Leiden, waar u vanaf nu ook welkom bent met uw dinercheque. Een bezoek aan dit pittoreske restaurantje in het historische Leiden is een must voor elke liefhebber van Italiaans eten. Alle maaltijden worden met veel liefde bereid door Victor Russo zelf, met de beste verse ingrediënten van het seizoen. Victor Russo hecht veel waarde aan de verschillende maanden en seizoenen en bij elke maand past dan ook een uniek menu, dus u kunt terugvinden op de website. Voor een unieke en sfeervolle avond uit met uw dinercheque is Victor Russo’s Osteria dan ook de perfecte locatie.

Wanneer u zelf ook graag zou willen koken met verse Italiaanse ingrediënten onder leiding van een echte chef, dan kan dat bij Victor Russo’s Kookwinkel. Hij zal u aldaar persoonlijk leren hoe u hoogstaande verse Italiaanse maaltijden bereid. Al vanaf 8 personen kunt u aan de kookworkshop deelnemen. Aansluitend kunt u uiteraard genieten van uw zelf gecreëerde gerecht. Geniet u liever thuis van de Italiaanse hoogstandjes van Victor? Ook dat is mogelijk! Van een Italiaanse barbecue bij u thuis tot de verzorging van een diner voor zakenlunch of receptie. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden

Waarschijnlijk heeft u al vaker in een Italiaans restaurant gegeten, maar een bezoek aan Victor Russo’s Osteria is een unieke ervaring. Kijk op de website voor de vele positieve recensies die over de Osteria zijn geschreven! Victor Russo heet u van harte welkom met uw dinercheque.

Contactgegevens:

Victor Russo's Osteria
Vrouwensteeg 16
2311EB Leiden
Telefoon: 
0714010485
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Victor Russo's Osteria

Meer restaurants in de buurt

India Way

Leiden
Indiaas
Adres: 
Vrouwen Kerkkoorstraat 7
2312 WP Leiden
Telefoon: 
071-5149017
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden India Way

Just Meet

Leiden
A la carte
Adres: 
Breestraat 18
2311 CR Leiden
Telefoon: 
0717504570
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Just Meet

Woo Ping Leiden

Leiden
Aziatisch, Chinees and Thais
Adres: 
Diefsteeg 15
2311 TS Leiden
Telefoon: 
071-5130373
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Woo Ping Leiden