Veluws Eethuis Wissel

Epe (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Biologisch
Omschrijving: 

Het Veluws Eethuis is gevestigd in het pittoreske dorpje Wissel, dat bekend staat om haar ouderwetse molens en mooie omgeving. Het eethuis staat voor heerlijk vers eten, een gemoedelijke sfeer en heel veel plezier voor jong en oud. U bent van harte uitgenodigd om uw Dinercheque hier te besteden. Als u bij het Veluws Eethuis komt dineren, kunt u gratis gebruik maken van de midgetgolfbaan met 18 holes of de jeu de boules-baan. Ook deze faciliteiten bieden u een prachtig uitzicht over de bossen!

Het Veluws Eethuis is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 10:00 en 22:30. Op woensdag en donderdag wordt er een proeverij van streekgerechten gepresenteerd. Dit is een leuke en unieke manier om uw Dinercheque te besteden! U mag dan opscheppen van een buffet gevuld met verschillende duurzame streek- en seizoensgebonden gerechten. Ook de reguliere menukaart staat vol met verse en lokale producten. Ook maken ze graag gebruik van biologische producten, die met grote zorg worden verwerkt tot een heerlijk gerecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mixed grill van Veluws rund, varkensmedaillon, verse maïskip en calvadossaus? Of heeft u liever kabeljauw uit de oven met een broodkruim van Veluwse mosterd en peterselie? Hoe dan ook, uw Dinercheque is bij Het Veluws Eethuis goed besteed.

Kijk ook eens naar de leuke arrangementen van Het Veluws Eethuis. Onder de mogelijkheden vindt u onder andere High Beer, High Wine, een traditioneel Stamppotbuffet en een BBQ-buffet. Dit is perfect voor familiefeestjes of verjaardagen. Vraag gerust om meer informatie wanneer u komt dineren met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Veluws Eethuis Wissel
Ericaweg 2
8162 PR Epe
Telefoon: 
0578-629657
Nationale Diner Cadeaukaart Epe Veluws Eethuis Wissel

Meer restaurants in de buurt

Eekterzicht

Vaassen
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Dorpsstraat 64
8171BS Vaassen
Telefoon: 
0612246384
Nationale Diner Cadeaukaart Vaassen Eekterzicht

Fizzy

Epe
A la carte and Lekker Top-500
Adres: 
Soerelseweg 22
8162 PB Epe
Telefoon: 
0578688276
Nationale Diner Cadeaukaart Epe Fizzy
Adres: 
Elspeterweg 45
8171 ES Vaassen
Telefoon: 
0578571343
Nationale Diner Cadeaukaart Vaassen De Boskabouter - Vaassen