Veldpoart (voormalig Oad Kloaster)

Stevensweert (LI)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Internationaal
Omschrijving: 

Wist u dat u met uw dinercheque nu ook lekker uit eten kunt gaan op een bijzondere plek in het mooie vestingstadje Stevensweert? U bent namelijk welkom met uw dinercheque bij Restaurant de Veldpoart, een bijzonder restaurantje dat is gelegen op een eiland in de Maas aan de Nieuwendijk 2. Restaurant de Veldpoart is een familierestaurant waar u met ieder soort gezelschap welkom bent, ook met een grote groep. Binnen in het restaurant is het goed toeven, maar in de zomer zit u nog lekkerder op het ruime terras. Een bezoek aan het restaurant is zeer goed te combineren met een mooie wandeling door de oude vestingstad of door de natuurrijke omgeving. Na een dergelijk uitje kunt u bij Restaurant de Veldpoard weer even helemaal uitrusten.

Op het menu van Restaurant de Veldpoard staan vele uiteenlopende gerechten. De chef werkt graag met seizoensproducten en daardoor kunt u bij ieder bezoek aan het restaurant met uw dinercheque weer iets nieuws uitproberen. Op de kaart treft u onder andere een Kalfsentrecote met estragonsaus en een gegrilde contrafilet met kruidenboter. Heeft u meer zin in vis? Bestel dan bijvoorbeeld de kabeljauwfilet met een zachte Limburgse mosterdsaus of laat u verassen door de ‘Scampi’s Brassê’. Dit zijn gebakken scampi’s die worden bereid volgens een geheim recept van de chef!

Bent u nieuwsgierig geworden wat Restaurant de Veldpoart u allemaal te bieden heeft? Twijfel dan niet langer en reserveer een tafel in dit gezellige restaurant in Stevensweert. Het team van Restaurant de Veldpoart hoopt u snel welkom te mogen heten in hun restaurant met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Veldpoart (voormalig Oad Kloaster)
Nieuwendijk 2
6107 AW Stevensweert
Telefoon: 
0475-550607
Nationale Diner Cadeaukaart Stevensweert Veldpoart (voormalig Oad Kloaster)

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Bovenste straat 4
6101EK Echt
Telefoon: 
0648424047
Nationale Diner Cadeaukaart Echt Brasserie De Lantaarns
Adres: 
Veldstraat Oost 1
6107AS Stevensweert
Telefoon: 
0475-552376
Nationale Diner Cadeaukaart Stevensweert Herberg Stadt Stevenswaert

Int Brookx

Stevensweert
A la carte
Adres: 
In het Broek 1
6107BG Stevensweert
Telefoon: 
0475551292
Nationale Diner Cadeaukaart Stevensweert Int Brookx