Valentino

Veenendaal (UT)
Soort keuken: 
Afhalen and Italiaans
Omschrijving: 

Woont u in de buurt van Veenendaal en bent u een liefhebber van de authentieke Italiaanse keuken? Dan moet u met uw Dinercheque bij Ristorante Pizzeria Valentino zijn! Zoals u mag verwachten van een Italiaans restaurant, is het een echt familiebedrijf waar dagelijks met veel passie en liefde gekookt wordt. De nieuwe inrichting laat zich het best omschrijven als rustiek-industrieel, behoud van de oude sfeer in het oorspronkelijk gedeelte en een moderne strakkere uitstraling in het nieuwe gedeelte. Zo kan iedereen zich thuis voelen in Ristorante Pizzeria Valentino! Neem ook gerust uw Dinercheque.

De veelzijdige Italiaanse keuken biedt voor ieder wat wils. Dat geldt ook voor de uitgebreide menukaart van Ristorante Pizzeria Valentino. Bestel eerst één smakelijk voorgerecht, zoals de in dunne plakjes gesneden ossenhaas met warme gorgonzolasaus of de verse venusschelpjes gebakken in witte wijnsaus. Dat smaakt naar meer! Onder de hoofdgerechten vindt u uiteraard de heerlijkste pizza’s, die u ook met de Dinercheque kunt bestellen. Wat dacht u van een Pizza di Parma, Pizza Vegetariana of de Pizza Di Mare met garnalen, tonijn, calamari, mosselen, ansjovis en knoflook? Zowel de vlees- als visliefhebber is aan het goede adres bij Ristorante Pizzeria Valentino. Op de kaart vindt u namelijk ook de heerlijkste specialiteiten zoals medaillons met ham, salie en witte wijnsaus en gefileerde gegrilde dorade met peterselie en knoflookolie.

Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinercheque! Hier hoort natuurlijk ook een mooi glas Italiaanse wijn bij. Ristorante Pizzeria Valentino heeft een indrukwekkende wijnkaart met diverse wijnen die u per glas kunt bestellen. Proost!

Contactgegevens:

Valentino
Sandbrinkstraat 33
3901 EW Veenendaal
Telefoon: 
0318-520979
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Valentino

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Brouwersgracht 69
3901TK Veenendaal
Telefoon: 
0318304540
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Brew
Adres: 
De Sterke Arm 1
3901 EK Veenendaal
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Restaurant Mucha

Zeldzaam

Veenendaal
A la carte and Frans
Adres: 
JG Sandbrinkstraat 1
3901EW Veenendaal
Telefoon: 
0318510500
Nationale Diner Cadeaukaart Veenendaal Zeldzaam