U Parkhotel

Enschede ()
Omschrijving: 

Lekker eten en drinken begint al vóórdat uw bord of glas is gevuld. Het begint met de sfeer, die uitnodigt tot een ontspannen ontbijt/lunch, of een heerlijk avondje tafelen. De inrichting van zowel onze bar als ons restaurant is veelzijdig: verschillende stijlen, die samen precies kloppen. 
Dat geldt ook voor de menukaart (vlees, vis, vegetarisch), waarop u invloeden uit verschillende keukens vindt. Van Indiaas en Italiaans, tot Frans en Portugees. Volop variatie dus, zowel voor restaurant- als hotelgasten.
Als chef-kok is Sjors Riewald verantwoordelijk voor de dagverse inkoop. Zoals de (biologische) vis, vlees, groenten, kruiden, paddenstoelen, kazen en fruitsoorten, waar het à la carte menu uit bestaat. Onze kaart wisselt met de seizoenen mee. 
Het ontbijt is voedzaam en veelzijdig, met noten, zaden, bijzondere broodsoorten en romige yoghurts. Een goed begin van de dag!
Bij de lunch serveren we klassiekers (broodjes, soepen, ei-gerechten) en een afgeslankte versie van de dinerkaart; voor wie graag ’s middags een warme maaltijd geniet.
Bij het diner is veel mogelijk, ook als u een bepaalde dieetwens of allergie heeft. Als u dat bij uw reserveringen wilt aangeven, dan houden wij er rekening mee.

Contactgegevens:

U Parkhotel
De Veldmaat 8
7522NM Enschede
Telefoon: 
0534331366
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede U Parkhotel

Meer restaurants in de buurt

Grieks Restaurant Rhodos

Enschede
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Korte Haaksbergerstraat 13
7511JV Enschede
Telefoon: 
0534314050
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Grieks Restaurant Rhodos
Adres: 
Weerseloseweg 370
7522 PT Enschede
Telefoon: 
0534352565
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Eetcafé Heer Bommel

Happy Patty

Enschede
A la carte, Afhalen and Burgers
Adres: 
Zweringweg 20
7545 CW Enschede
Telefoon: 
0682750018
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Happy Patty