Turks Restaurant Aspendos

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Italiaans, Pizza and Turks
Omschrijving: 

De Italiaanse en Turkse combinatie is misschien wel één van de lekkerste. Bij Aspendos, in het hartje van Amsterdam, weten ze dat als geen ander. De aangewezen persoon voor een lekkere pizza of een heerlijk assortiment mezes is de chef-kok van Aspendos. Elke gast zal zich direct thuisvoelen in dit gezellige restaurant. Het is daarom ook aangenaam dat u hier kunt betalen met een Diner Cadeau Restaurantbon.

De centrale ligging van het restaurant, midden in het centrum van Amsterdam, zorgt ervoor dat ze hier meer dan genoeg gasten op een dag welkom heten hebben ze een enorme ervaring met gastvrijheid. Door deze ervaring is het gehalte van de service van een dermate hoog niveau dat ze bijna ongeëvenaard zijn in de omgeving. Het is dan ook geen wonder dat Aspendos zo’n lange lijst van vaste gasten kent. Wat hier natuurlijk ook aan meewerkt zijn de gerechten die op tafel worden getoverd door de chef-kok en zijn keuken team. De Turks-Italiaanse afkomst van het keukenpersoneel waarborgen de traditionele bereiding van de pizza’s, pastas en kebab’s. Door gebruik te maken van een echte houtskoolgrill weten ze de smaak van de gerechten een authentiek gevoel te geven. U kunt ook altijd een maaltijd laten bezorgen of het gemakkelijk zelf afhalen. Wat een service.

Laat u verwennen door de kwaliteiten van de gerechten en de service. Bij Aspendos zijn ze namelijk van mening dat iedereen het verdiend om een aangename ervaring te krijgen tijdens een avondje uit eten. Ook als u met een dinercheque, van Diner Cadeau, wilt betalen.

Contactgegevens:

Turks Restaurant Aspendos
Jan Pieter Heijestraat 170
1054 ML Amsterdam
Telefoon: 
0206839378
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Turks Restaurant Aspendos

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Overtoom 415
1054JR Amsterdam
Telefoon: 
0206129104
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Fondue & Fondue
Adres: 
Overtoom 409
1054 JP Amsterdam
Telefoon: 
0203343335
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Alchemist Garden

Voldaan

Nijmegen
A la carte
Adres: 
van ’t Santstraat 97
6523 BC Nijmegen
Telefoon: 
024-3605750
Nationale Diner Cadeaukaart Nijmegen Voldaan