Tuinhuis Culinair

Tilburg (NB)
Soort keuken: 
Afhalen, Aziatisch, Burgers, Eetcafé and Europees
Omschrijving: 

Komt u wel eens in het Winkelcentrum Westermarkt in Tilburg? Ga dan eens langs bij Tuinhuis Culinair. Dit is een sfeervol restaurant waar u heerlijk én verantwoord kunt eten en drinken met uw Dinercheque. De eigenaren delen een passie voor puur, eerlijk en verassend eten. Ook u bent van harte welkom voor een hapje en drankje. Tuinhuis Culinair is geopend op maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 20:00.

U kunt bij Tuinhuis Culinair onder andere ontbijten, lunchen en dineren in ruil voor uw Dinercheque. Ze werken met pure ingrediënten en smaken, die alleen versterkt worden door kruiden en andere natuurlijke producten. Ze hebben dan ook veel aandacht voor het uitkiezen van de juiste leveranciers. Zo komt al het kippen-, varkens, en rundvlees van de biologische slager Van Ginhoven. Ook werken ze samen met een diervriendelijke visleverancier, zodat u kunt genieten van de beste kwaliteit vis die in het seizoen te verkrijgbaar is. Het welzijn van mens en dier staat hoog in het vaandel bij Tuinhuis Culinair! Op de uitgebreide menukaart vindt u onder andere een dry aged burger met sambal-piccalilly, gewokte gamba’s met gele curry en spareribs met huisgemaakte BBQ-saus. Ook serveren ze allerlei verschillende tapasgerechtjes. Deze zijn perfect voor bij de borrel of als voorgerecht! Afrekenen kan gemakkelijk met uw Dinercheque.

De klapper op de kaart van Tuinhuis Culinair is toch wel de High Tea voor twee personen. Dit bestaat uit diverse luxe sandwiches, huisgemaakte taarten, vers fruit en bonbons van Pattisier Albert. En thee natuurlijk! Dit kunt u ook met uw Dinercheque bestellen.

Contactgegevens:

Tuinhuis Culinair
Westermarkt 5
5042 MC Tilburg
Telefoon: 
013-4634868
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Tuinhuis Culinair

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Vijverlaan 2
5042 PZ Tilburg
Telefoon: 
013-5900808
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Boerke Mutsaers

Poké You Tilburg

Tilburg
A la carte, Japans and Vegetarisch
Adres: 
Jan Heijnsstraat 18
5041 GB Tilburg
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Poké You Tilburg