Tri Tunggal

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Indonesisch
Omschrijving: 

Met uw dinercheque kunt u terecht bij het Indonesische restaurant Tri Tunggal! Dit geweldige restaurant is gevestigd aan het Noordeinde in Den Haag. In de Indonesiche keuken staan de drie Indonesische gebieden Java, Sumtra en Manado Sulawesi centraal. De leuke indeling van het restaurant zorgen voor een rustige en gezellige sfeer. U heeft het idee alsof u in uw huiskamer zit. Het is de ideale plek om met uw dinercheque en uw familie en/of vrienden heerlijke te genieten van een diner! Het personeel van het restaurant zal de avond perfect voor u maken.

Tri Tunggal bereid heerlijke traditionele Indonesische gerechten. Deze gerechten bestaan uit rijsttafels in verschillende samenstellingen, vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Al deze gerechten zijn van hoge kwaliteit, omdat zij met dagverse ingrediënten zijn bereid. De smakencombinaties die hierdoor ontstaan zullen ervoor zorgen dat u met uw gedachte in een andere wereld terecht komt. Gebakken tofu met garnalen of groenten, van de grill gegrilde varkens saté, rundvlees in cocosmelksaus en hete vis geroosterd in een gevouwen bananenblad zijn een aantal heerlijke gerechten van de bijzondere kaart van restaurant Tri Tunggal. Voor uw dinercheque is er heel veel keuze. U kunt dus gerust meenemen wie u wilt! Als u tevreden bent dan is Tri Tunggal dat ook!

Van maandag tot en met vrijdag is het restaurant geopend van 18:00 uur tot 22:00 uur. Op zaterdag en zondag van 17:00 uur tot 22:00 uur. Bent u al nieuwsgierig geworden naar dit geweldige restaurant? Pak dan snel uw dinercheque en kom langs!

Contactgegevens:

Tri Tunggal
Noordeinde 143
2514 GG Den Haag
Telefoon: 
070-3600152
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Tri Tunggal

Meer restaurants in de buurt

Bistro Charrels

Den Haag
A la carte, Frans and Mediterraans
Adres: 
Noordeinde 123
2514GG Den Haag
Telefoon: 
0702810065
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Bistro Charrels

Passion Ethiopian Coffee

Den Haag
Afhalen, Biologisch, Ethiopisch and Lunch
Adres: 
Noordeinde 166
2514 GR Den Haag
Telefoon: 
0646757772
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Passion Ethiopian Coffee

Jammici Cannoli (Italiaanse High Tea)

Den Haag
A la carte, Afhalen and High tea
Adres: 
Noordeinde 186
2514 GR Den Haag
Telefoon: 
0615645772
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Jammici Cannoli (Italiaanse High Tea)