Trattoria Toto

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u genieten van een authentiek Italiaans diner bij Trattorio Totò. Totò is gelegen aan de Eerste Constantijn Huygensstraat in Amsterdam, en is bijzonder vanwege de authentieke en originele Italiaanse gerechten en de gezellige, huiselijke en intieme sfeer. De kenmerkende sfeer ontstaat door een samenspel van ons mooie, huiselijke interieur en de gastvrijheid en warmte van Antonio, onze gastheer. Antonio staat ook in de keuken, alwaar hij het op authentieke wijze bereiden van heerlijke Italiaanse gerechten overziet. Veel bereidingswijzen stammen uit Zuid-Italië, de regio waar Antonio zelf ook vandaan komt. Verwacht dus overheerlijke visgerechten!

Met uw Dinercheque kunt u bij Trattoria Totò genieten van heerlijke Italiaanse specialiteiten. Zo hebben wij gerechten op de kaart staan die uit verschillende Italiaanse regio’s komen. Variatie troef en daar kunt u dus van genieten! De creativiteit van het keukenteam komt goed tot zijn recht in onze dagspecialiteiten. Wij verzinnen geregeld originele Italiaanse gerechten. Daarnaast bevat onze vaste kaart een breed scala aan Italiaanse heerlijkheden. Zo hebben wij uiteraard huisgemaakte pasta’s, van spaghetti tot ravioli en linguinepasta, met zeevruchten, kreeft, pecorino en inktvis en nog veel meer verschillende variaties. Ook hebben wij een aantal prachtige risotto’s in huis. U kunt ook kiezen voor één van onze vis- of vleesgerechten. Probeer bijvoorbeeld de ‘Saltimbocca dello Chef’ of de gegrilde zeebaars. Totò heeft ook een uitgebreide wijnkaart met daarop zo’n twintig Italiaanse wijnen. Ook voor de wijnkenners valt er genoeg te beleven!

Kom dus met uw Dinercheque bij ons langs voor een heerlijk diner in Italiaanse stijl. Wij hopen dat u snel een keer bij ons langs komt!

Contactgegevens:

Trattoria Toto
1e Constantijn Huygensstr 112
1054 BZ Amsterdam
Telefoon: 
0206830028
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Trattoria Toto

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Overtoom 125
1054HE Amsterdam
Telefoon: 
0206183272
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Fiorentino

Cafe Americain

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Leidseplein 28
1017PT Amsterdam
Telefoon: 
0205563010
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Cafe Americain

Hard Rock Hotel Amsterdam American

Amsterdam
Restaurant in een Hotel
Adres: 
Leidseplein 28
1017PT Amsterdam
Telefoon: 
0205563010
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Hard Rock Hotel Amsterdam American