Tia Rosa

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Spaans
Omschrijving: 

Op de prachtige Reguliersgracht in het centrum van Amsterdam staat tapas/wijnbar Tia Rosa. U kunt hier nu terecht met uw dinercheque! In deze bar komen de Amsterdamse sfeer en de Spaanse allure samen. De authentieke Spaanse uitstraling en de donkere kleuren zorgen voor een warm welkom. Tia Ria is ingericht met wijnvaten, Spaanse mozaïek, een open keuken en een prachtige marmeren bar. U kunt in het restaurant , op het terras of aan de bar zitten. Neem samen met uw dinercheque ook uw vrienden of familie mee om iedereen kennis te laten maken met de Spaanse keuken.

De koks maken verschillende typish Spaanse lekkernijen klaar. Voornamelijk de traditionele tapas met vlees, vis en groenten. Deze tapas wordt bereid als simpele, kleine gerechten die goede en verse ingrediënten bevatten. Er wordt ook een verrassende verzameling van tapas gemaakt. Hierbij wordt een selectie gemaakt van verrukkelijke gerechtjes met dagverse producten. Ook wordt er wekelijks een menu de la semana bereid door de chef. U heeft dus veel keuze voor uw dinercheque! De tapas gerechten kunnen bestaan uit gebakken chorizo met Pedro Ximénez sherry, Spaanse hamburgertjes van de grill, pasteitjes van bospaddenstoelen met champignonroomsaus, en gehaktballetjes in tomaten-knoflooksalsa. U kunt naar keuze een heerlijke glas bier of Spaanse wijn drinken bij deze heerlijke gerechtjes. Zo geniet u extra van alle heerlijke smaken combinaties.

Tia Rosa is de gehele week geopend vanaf 17:00 uur. De keuken van het restaurant is tot ongeveer 23:00 uur geopend. Tia Rosa verwelkomt u binnenkort graag met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Tia Rosa
Reguliersgracht 11
1017LJ Amsterdam
Telefoon: 
020-8203749
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Tia Rosa

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Malledijk 548
1054LM Amsterdam
Telefoon: 
0206165825
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Zus & Zus

La Casona

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Utrechtsestraat 42
1017 VP Amsterdam
Telefoon: 
0207860418
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam La Casona

Amsterdam Basement

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Utrechtsestraat 30a
1017 VN Amsterdam
Telefoon: 
0646444801
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Amsterdam Basement