Thai from Sky

Amstelveen (NH)
Soort keuken: 
Thais
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque bent u van harte welkom in restaurant Thai From Sky. Thai from Sky is gevestigd in winkelcentrum Kostverlorenhof in Amstelveen bij tramhalte Zonnestein. Hier worden mooie, authentieke gerechten uit de Thaise keuken geserveerd. In ons restaurant, met een open keuken, wordt u getoond hoe de gerechten op traditionele wijze door onze Thaise koks worden bereid.

Op onze menukaart staan vele vlees- en visgerechten, maar ook vegetarische of zelfs veganistische gerechten. Onze curry’s zijn heel populair en onze Thaise viskoekjes staan bekend als de beste Thaise viskoekjes in Amstelveen en omgeving. Al deze heerlijke gerechten kunt u bij bezoek afrekenen met uw Dinercheque. Dit kan jammer genoeg niet als u gebruik maakt onze bezorg of afhaalservice.

Na een bezoekje aan Hua Hin is het geen raadsel meer waarom Thailand ook wel ‘Het land van de glimlach’ wordt genoemd. U wordt warm ontvangen door het bediend personeel dat u zal adviseren bij het maken van de juiste keuze. Deze persoonlijke service maakt uw avond gegarandeerd tot een groot succes. Ook het keukenpersoneel zorgt dat al uw wensen worden vervuld. Hoewel de Thaise keuken bekend staat om krachtige kruiden en specerijen, kunnen wij voor u de gerechten zo mild maken of pittig als u zelf wilt. Wij passen met liefde onze gerechten aan als u een bepaalt allergenendieet hebt. Veel van onze gerechten kunnen glutenvrij worden bereid en alles is bij Thai from Sky lactosevrij.

Het gehele team van Thai From Sky zal alles uit de kast halen om voor u de lekkerste maaltijden te maken. Ook zeker als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen.

Contactgegevens:

Thai from Sky
Kostverlorenhof 65
1183 HG Amstelveen
Telefoon: 
020-6406338
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Thai from Sky

Meer restaurants in de buurt

Sushi Time Amstelveen

Amstelveen
Afhalen and Sushi
Adres: 
Binnenhof 6a
1183 ZG Amstelveen
Telefoon: 
020-7372790
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Sushi Time Amstelveen
Adres: 
Westwijkplein 5
1187LS Amstelveen
Telefoon: 
0208540302
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Sushi Time Amstelveen-Westwijk

Mumtaz

Amstelveen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Amsterdamseweg 448
1181BW Amstelveen
Telefoon: 
0203629162
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Mumtaz