Thai Food Cafe

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Het Thai Food Café is te vinden in hét winkelgebied van Amsterdam Oost: Oostpoort. Bij dit gezellige eetcafé wordt u altijd ontvangen met een glimlach. Thailand wordt natuurlijk niet voor niets het ‘’Land van de glimlach’’ genoemd. De filosofie van de oprichters is dan ook om de gasten kennis te laten maken met authentieke Thaise street food gerechten voor een goede prijs. U kunt er nu ook betalen met uw Dinercheque. Op maandag tot en met donderdag is het café geopend vanaf 16:00 en op vrijdag tot en met zondag vanaf 12:00.

Bij het Thai Food Café kunt u allerlei Thaise lekkernijen bestellen. Alles is 100% natuurlijk en heel gezond. Zo hebben ze bijvoorbeeld de klassieke Pad Thai: heerlijke noedels gewokt met groenten, tofu, pinda en taugé. Ideaal als lunchgerecht! U kunt ook als lunch een onvergetelijke kokossoep of één Thais geïnspireerd broodje bestellen. Dit kan ook afgerekend worden met uw Dinercheque. Bij het Thai Food Café hebben ze ook een groot aanbod aan curry’s, variërend van mild, pittig tot sweet & sour. Daarbij kunt u optioneel uw gerecht aanvullen met rundvlees, kip, garnalen of tempeh. Kom dus snel langs bij het Thai Food Café met uw Dinercheque en waan u tussen de Thaise rijstvelden.

U kunt bij het Thai Food Café ook fijn borrelen met uw Dinercheque. Ze hebben een aantal echte Thaise biertjes én speciale mixjes met Niikki Rice Spirit. Vergeet niet om ook een lekker borrelhapje er bij te bestellen, zoals Thai ribs. Deze zijn maar liefst 48 uur gemarineerd!

Contactgegevens:

Thai Food Cafe
Oranje Vrijstaat 66
1093 KS Amsterdam
Telefoon: 
020-2335364
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Thai Food Cafe

Meer restaurants in de buurt

Nomads

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Oranje-Vrijstraatkade 55
1093 KS Amsterdam
Telefoon: 
0207790469
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Nomads

Natraj

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Transvaalstraat 5
1092 HA Amsterdam
Telefoon: 
0206637366
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Natraj

Grand Café Eighty-Four

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Oranje-Vrijstaatkade 25
1093KS Amsterdam
Telefoon: 
0202210688
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Grand Café Eighty-Four